Galerija Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +4 Aleksandra Prijović - 4

Ni četiri koncerta nisu bila dosta, Aleksandra je sada najavila da sprema i peti koncert u zagrebačkoj Areni! Ulaznice se prodaju brzinom munje, a nema sumnje da će i za ovaj nestati i da će koncert završiti rasprodan.

Aleksandra Prijović je postala glazbeni fenomen. Puno ljudi nikad nije niti čulo za nju, a pjevačica je bez problema napunila već četiri Arene u Zagrebu. Sada kada je najavila i peti koncert, postavlja neke nove koncertne rekorde na ovom području. Nedavno je održala i koncerte u Areni Štark u Beogradu koji je postao hit na TikToku i potaknuo ljude da kupe ulaznice i za zagrebački koncert. Atmosfera je na koncertima posebno dobra i dodatno je potaknula mnoge da to odluče iskusiti iz prve ruke.

Aleksandra Prijović KVIZ: Provjeri svoje znanje o pjesmama Aleksandre Prijović!

Da je Aleksandra zvijezda nije upitno! Pitanje koje sada imamo je: koja je njena najbolja pjesma? Odlučit ćemo svi zajedno! Pobrojali smo njene hitove u nastavku, a ti daj glas za svoje favorite (ili svog jednog favorita) i otkrit ćemo koja je pjesma sakupila najviše glasova i može nositi titulu njene najbolje pjesme. Samo stisni ljubičastu strelicu kraj svoj omiljene pjesme i tako joj daješ glas.

Aleksandra Prijović - 1 Kako je izgledala Aleksandra Prijović prije nego je postala slavna - evo koliko se promijenila

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Aleksandra Prijović glazba pjesme Najbolja pjesma koja je najbolja pjesma glasanje

Još vijesti