Galerija Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +4 Aleksandra Prijović - 4

Voljela Aleksandru i njenu glazbu ili ne, mora joj se priznati titula jedne od najpopularnijih pjevačica na Balkanu trenutno. Napuniti veliku koncertnu dvoranu kao što je zagrebačka Arena nije mala stvar – a pogotovo kada to netko napravi četiri dana za redom.

Svi pričaju o njoj! Mnogima nije uopće jasno tko je ona i kako je uspjela toliko dana za redom napuniti zagrebačku Arenu. Aleksandra Prijović definitivno nije nepoznata u glazbenom svijetu, a što god mislila o njenoj glazbi, izgleda da ju većina obožava. Kao od šale je rasprodala tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a izgleda da njenim fanovima ni to nije dosta pa je dodan i četvrti koncert, koji će pretpostavljamo, također završiti rasprodan.

Elena Kitić Kako je izgledala Elena Kitić kao tinejdžerica? Nema šanse da bi ju prepoznala

Popularna je po svim balkanskim državama, nemoj misliti da je Hrvatska iznimka. Definitivno je uspjela sve osvojiti! Iako znamo kako Aleksandra izgleda danas, prije nego je postala slavna, dok je bila mlađa, izgledala je malo drugačije. Društvenim se mrežama krenula širiti njena fotka iz mlađih dana.

 

 

Tu je još bila jako mlada, vjerojatno tinejdžerica ili u ranim dvadesetima. Možemo samo nagađati koliko je imala godina na toj fotografiji pošto nije službeno otkriveno. Zapravo se i nije toliko drastično promijenila, ali se vidi da je odrasla.

 

 

S obzirom da se o njoj trenutno priča, sve zanima kako je izgledala prije slave. Da, vidi se da je imala i neke estetske korekcije. Fotka mlade Aleksandre je postala viralna!

Henny Kako je izgledao Henny na početku karijere prije 8 godina? Ne bismo ga prepoznali!

Aleksandra Prijović prije slave kad je bila mlada kako je izgledala prije prije vs. danas izgled prije

Još vijesti