Sumrak

Iako je bilo hrabro od nje da je uopće pokušala, nažalost, direktan pristup u ovom slučaju nije se pokazao uspješnim. Redatelju je malo žao što ju nisu uzeli jer kako je rekao, danas bi možda onda bili prijatelji.

Nikad nećeš znati bi li nešto uspjelo ako ne pitaš. Izgleda da se tom logikom vodila i jedna popularna pjevačica koja je jaaaako htjela ulogu u nekom od filmova Sumrak sage. Kada je prvi nastavak izašao, svi su poludjeli za filmom i svatko bi bio sretan da je mogao dobiti ulogu u nekom od nadolazećih nastavaka. Nažalost, želja je ovoj pjevačici bila odbijena. Ona je Taylor Swift!

 

Jedan od redatelja koji su radili na filmu, Chris Weitz, nedavno je bio gost u epizodi podcasta 'Ashley Green's The Twilight Effect'. Tu je otkrio neke zanimljivosti, a jedna je upravo ta da je Taylor Swift bila ogroman fan 'Sumraka'. On i Taylor su u to vrijeme imali istog agenta, preko kojeg su i došli u kontakt i preko kojeg je Taylor odlučila iskušati svoju sreću. Htjela je bilo kakvu ulogu, čak joj je bilo dovoljno i da bude jedan od likova koji sjede u školskoj kantini ili restoranu, bilo što! Ali nisu joj popustili.

Problem je bio u tome što nisu htjeli da Taylor bude dio filma jer bi onda sva pažnja bila na njoj. Čak i da se pojavila na samo 5 sekundi u filmu, ljudi više ne bi bili fokusirani na film i priču, nego na nju, a nisu htjeli da išta makne fokus s priče. Danas mu je malo žao zbog toga, jer da je pristao, možda bi on i Taylor bili prijatelji danas.

Sumrak - 3 'Sumrak' je čudniji nego što mislimo – neke situacije iz filma su zaista loše, a to potvrđuje i Robert Pattinson

Titanik Činjenice o 'Titanicu' koje ne znaju ni najveći fanovi: Tko je trebao glumiti Jacka i zašto je stari par bitan?

sumrak film pjevačica Taylor Swift uloga u filmu odbijena

Još vijesti