Galerija Robert Pattinson je skoro dobio otkaz jer je za ukus redatelja bio previše emo U nastavku „Pomrčina“ Kristen Stewart je cijelo vrijeme nosila periku Scene s medenog mjeseca su snimali ispočetka jer se prvi put vidjelo puno Edwardove stražnjice +8 Autorica knjige je otkrila da je bila „Tim Jacob“

Nema veze što je prošlo puno godina od izlaska posljednjeg nastavka Sumrak sage, i dalje su fanovi tu i već po tko zna koji put gledaju ovaj serijal. Iako je nekima užas, nema mjesta za sumnju, ovi su se filmovi upisali u filmsku povijest.

Kao da je bilo jučer kada smo po prvi put gledali Sumrak sagu! Ovo je jedan od onih filmova koji će se izgleda uvijek gledati i koji neće tako skoro zastarjeti. Najjednostavniji način za posvađati ljude je da ih se pita jesu li „Tim Edward“ ili „Tim Jacob“.

Sumrak Glumci koje smo skoro gledali kao Edwarda Cullena u „Sumraku“ umjesto Roberta Pattinsona

Kroz godine nakon što su svi filmovi iz serijala izašli, počele su se polako otkrivati tajne koje su se događale iza scene. Tko je zapravo trebao glumiti Edwarda ili kakve je probleme na snimanjima imala Kristen Stewart? Sve se to saznalo godinama kasnije! Donosimo ti pregled nekih od stvari o „Sumrak“ filmovima koje ne znaju ni najveći fanovi. Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Slika nije pronađena Robert Pattinson otkrio tajnu poveznicu između likova koje je glumio u 'Sumraku' i 'Harryju Potteru'

Slika nije pronađena Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

sumrak twilight film iza scene tajne sa snimanja

Još vijesti