Galerija Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift +5 Slušati Taylor Swift

Film će trajati nešto kraće nego koncerti na turneji, a razlog za to je što je izbačeno čak 6 pjesmi koje je Taylor redovito pjevala. Jesu li izbačene kako film ne bi trajao preko 3 sata ili postoji neki drugi razlog – zna se.

Jučer je bila svečana premijera filma „The Eras Tour“, a danas se počinje i službeno prikazivati u cijelom svijetu, uključujući i Hrvatsku! Možeš ga pogledati u Cineplexx kinima sljedećih tjedan dana. Toliko je projekcija barem za sada najavljeno, a možda će biti i više. S obzirom da su ga neki već pogledali jučer u društvu ni manje ni više nego Taylor, krenule su reakcije. Glavna vijest koja se proširila među fanovima je da je čak 6 pjesmi izbačeno sa set liste i da ih nećemo vidjeti u kinima! Film traje 2 sata i 45 minuta, a s tim bi pjesmama trajao 3 sata i 15 minuta. Jesu li izbačene zbog toga ili je Taylor imala neki drugi razlog? I zašto baš tih 6? Sve nas zanima, a postoji i logično objašnjenje koje ćemo ti otkriti mrvicu kasnije.

Taylor Swift Taylor Swift zablistala na premijeri filma: Bajkovito izdanje zbog kojeg nas je podsjetila na Pepeljugu

Najprije, evo koje to pjesme nećemo vidjeti u filmu:
1.The Archer
2.cardigan
3.'tis the damn season
4.no body, no crime
5.Wildest Dreams
6.seven
7.Long Live

 

 

Naravno, u filmu će biti i dvije pjesme iznenađenja kako je bilo i na svakom koncertu turneje, a za film su odabrane da će to biti:
1.Our Song
2.You're On Your Own, Kid

I bez ovih ranije spomenutih 6 pjesama, u filmu će ih biti 40! Kako je pisao Billboard, tih su 6 izbačene zato što su materijal za film snimali tijekom 3 koncerata koje je Taylor imala u Los Angelesu, a u okviru kojih nisu bile odsvirane te pjesme. Prikazivanje filma počinje danas, a čak je i hrvatski Cineplexx na svojoj stranici stavio obavijest da je posebna odjeća i dijeljenje narukvica prijateljstva STROGO preporučeno! I naravno, pjevanje iz sveg glasa se podrazumijeva!

Taylor Swift tetovaže Ideje za tetovaže za Taylor Swift fanove: 9 slatkih tetovaža koje te mogu inspirirati i za tvoju

Taylor Swift The Eras Tour film cineplexx pjesme nisu u filmu koliko traje prikazivanje the eras tour izbačene pjesme

Još vijesti