Galerija Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Hero Fiennes Tiffin - 3 Hero Fiennes Tiffin - 4 +3 Hero Fiennes Tiffin - 5

Dovoljan je jedan film da se glumci proslave. Prije 'After' serijala nitko nije imao pojma tko je Hero Fiennes Tiffin, a sada su za njim lude djevojke iz cijelog svijeta. Toliko je dobar kao Hardin da ga niti ne možemo zamisliti u nekoj drugoj ulozi.

Ali sada je došlo vrijeme da ga vidimo i u drugim ulogama. 'After' serijal je pri kraju i glumci idu raditi na nove projekte. Neki su već i snimali nove filmove, a jedan od njih je i Hero. Iako je još uvijek u našim očima Hardin, ovog ćemo ga ljeta gledati u novom filmu pod nazivom 'First Love'. Opet se radi o romantičnom teen filmu, idealno!

After filmovi - 1 Stigla je najava za posljednji nastavak filma 'After' – Hardin će se pronaći pred teškim izborom

Sigurno se nitko neće buniti što je Hero nastavio ovim stopama. A o čemu će se raditi u novom filmu, s kim glumi i kada točno izlazi? Za početak, jučer je izašao trailer.

S njim u filmu u glavnoj ulozi glumi Sydney Park, koja će biti djevojka u koju je zaljubljen. Hero će pak ovog puta biti Jim, srednjoškolac čiju ćemo vezu pratiti. To je njegova prva veza i vidjet ćemo u filmu njene uspone i padove, koji pokazuju kako zapravo veza i izgleda, jer nije sve uvijek idealno. Srednjoškolske veze pogotovo pred odlazak na fakultet budu dosta osjetljive kada par odlazi svako na svoju stranu, baš kao i ovaj dvojac. Po svemu, čini se da će to biti pravi ljetni romantični film kakvih curama nikada dosta. Ako voliš takve filmove, onda ćeš jedva čekati i ovaj. Dobra je vijest što nećeš morati čekati dugo, jer on izlazi već 17. lipnja ove godine.

Slika nije pronađena Hero Fiennes Tiffin pustio kozju bradicu – i mišljenja su podijeljena! Je li bolji ovako ili kao Hardin?

Hero Fiennes Tiffin first love Novi film Romantični film teen film

Još vijesti