Look Both Ways

Kada bi mogla vidjeti kako će ti izgledati život ako doneseš neku odluku, a kako ako doneseš drugu, bi li ti to olakšalo izbor odluke ili otežalo? Ukratko, upravo je to radnja novog Netflixovog filma koji samo što nije stigao.

Uvijek smo u moodu za slatke i romantične filmove, idealni su za opuštanje i za gledanje u ljetnim večerima. Uskoro nam stiže jedan koji obavezno stavljamo na listu filmova koje moramo pogledati ovo ljeto. U glavnoj je ulozi dobro nam poznato lice iz 'Riverdalea' Lili Reinhart, što je svakako plus! Film se zove 'Look Both Ways' i zna se ponešto o tome kako će izgledati radnja. Za sada, zvuči stvarno dobro! Pogotovo ako si netko tko voli sladunjave i ženskaste filmove.

he's all that Kako prepoznati hoće li film biti loš? Znakovi koji ti već na početku filma to mogu otkriti

Glavni lik, kojeg glumi Lili, može vidjeti kako će joj život izgledati ovisno o tome koju odluku donese i koji životni put odabere. Jedan je put da ostane trudna i mora se kao mlada djevojka snalaziti u majčinstvu u svom rodnom gradići ILI se može posvetiti karijeri iz snova i biti poslovna žena u Los Angelesu.

Koje odabrati? Oba izbora imaju neke prednosti i neke mane i u potpunosti su različiti. Iako su to obje stvari koje želi, u niti jednoj opciji ih nema obje. Film se čini malo drugačiji od standardnih romantičnih komedija kakve viđamo, što je veliki plus, pošto je sigurno teško doći na neku novu ideju u ovom filmskom žanru, a da izgleda dobro. Po reakcijama ljudi na trailer, izgleda da su u tome uspjeli. Zasipali su ga pozitivnim reakcijama. Dobra je vijest da film dolazi ovog ljeta, a loša je vijest da ćemo morati čekati do 17. kolovoza.

Divergent i Princezini dnevnici Film vs. knjiga: 9 filmova i serija koji su nastali po knjigama, ali su BOLJI od knjiga

Netflix Novi film Look Both Ways lili reinhart slatki film Romantični film ljeto 2022.

Još vijesti