The In Between

Ako voliš filmove koji će te rasplakati i slomiti ti srce, onda je onaj najnoviji Netflixov dodatak baš ono što ti treba. Svi se gledatelji slažu u jednom: plakat ćeš.

Samo će kamena srca ostati ravnodušna na film 'The In Between'. Oni koji su ga već pogledali se slažu oko toga da ti plakanje ne gine. Barem koja suzica. Jer film je stvarno tužan i srcedrapajuća. Ljubavna priča o dvoje mladih ljudi koje je život razdvojio prerano i to na prilično tragičan način. U glavnoj ulozi u filmu nam je jedno dobro poznato lice, Joey King, koju znamo iz 'Kissing Bootha'.

Plavuša s Harvarda KVIZ: Koliko stvarno dobro poznaješ romantične komedije iz 2000-ih?

Tessa (Joey King) se probudi u bolnici nakon tragične prometne nesreće i saznaje da je u njoj umro njen dečko, s kojim je tada bila u autu.

Od tog trenutka počnu joj se događati čudne nadrealne stvari. Skylar, njen dečko, pokušava doprijeti do nje s drugog svijeta. Ili barem ona vjeruje da se to događa. Pošto je njihova ljubavna priča završila prije nego što je i počela, ovo je njen način da se nosi s tim velikim gubitkom. Puno onih koji su već pogledali film tvrde da su se iznenadili koliko ih je rastužio. Plakali su čak i oni koji nikada ne plaču na filmove. To govori puno.

 

 

 

 

 

 

Reakcije gledatelja su za sada itekako pozitivne i preporučuju da ga svi pogledaju. Jedan od onih filmova koje moraš staviti na listu i dati im priliku.

after filmovi Stigla je najava za posljednji nastavak filma 'After' – Hardin će se pronaći pred teškim izborom

teen film the in between Novi film Romantični film tužni film Netflix