Hero Fiennes Tiffin

Proslavila ga je uloga Hardina u filmskom hitu 'After', a svi smo navikli vidjeti ga da izgleda upravo tako, kao lik kojeg glumi, a sada je Hero dodao jedan detalj svom izgledu – kozju bradicu. I dok su neki oduševljeni, drugi se pitaju zašto si je to napravio.

Ponekad zaboravimo da glumci koje gledamo na filmskom platnu ne izgledaju u stvarnom životu kao likovi koje glume. Toliko smo navikli doživljavati ovog glumca kao Hardina da je za mnoge sada bilo (ne)ugodno iznenađenje kada je predstavio svoj novi look, a glavnu ulogu ima kozja bradica! Objavio je na Instagramu kratki video za svoj 24. rođendan i bradica je ukrala show.

Mnogi pretpostavljaju da je ovo preobrazba zbog neke nove uloge u filmu za koju još ne znamo. Ako je to stvarno u pitanju, jedva čekamo! U komentarima ispod videa cure nisu skrivale oduševljenje ovim novim lookom, od komentara 'imala sam sada 88 srčanih udara' do 'najzgodniji dečko na planeti'. Puno se njih složilo da ovo nije nešto što puno ljudi može napraviti i svejedno izgledati preeezgodno, ali Hero može. Čini se da što god da on napravi, cure su opčinjene. Drugi su pomalo i razočarani ovom promjenom jer više ne izgleda kao Hardin.

Pogledajte još:

Kim Kardashian i Kanye su gotovi – ona se već viđa s nekim drugim i priznala da je 'pala na njega'

Rijetko pojavljivanje sina Michaela Jacksona: Blanket ima 19 godina – koliko sliči na tatu?

Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

Izgled hardin Hero Fiennes Tiffin

Još vijesti