Slika nije pronađena

Ako ti treba malo romantike u životu, na Netflixu trenutno trenda jedan film koji ti u tome može pomoći. Radi se o španjolskom romantičnom teen filmu! Nastao je po knjizi objavljenoj na Wattpadu.

Reakcije su za sada podijeljene – nekima je film baš sladak i simpatičan, a drugima je fejl. Ako očekuješ puno, bit ćeš razočarana, ali ako tražiš neki slatki filmić koji možeš pogledati navečer uz kokice, onda je ovaj dobar izbor. 'Through My Window' nova je romantična filmska priča koja je došla na Netflix i odmah se našla na listi najgledanijih filmova trenutno. Radi se španjolskom filmu koji je nastao po knjizi djevojke Ariane Godoy, koja je svoju priču objavila na popularnoj platformi za mlade pisce – Wattpadu. Priča je zapela za oko pravim ljudima i sada se po njoj snimio film. A evo o čemu se radi.

Priča prati djevojku Raquel, koja postane opsjednuta svojim misterioznim susjednom Aresom. Toliko joj se svidi da ga odluči osvojiti kako bi se zaljubio u nju. Na početku trailera, Raquel otkriva da koliko god ludo zvučalo, ali sve je počelo s Wi-Fi lozinkom. Iako su njih dvoje susjedi godinama, njihovi se životi spoje tek kada ga Raquel otkrije da krade Internet njene obitelji. Krenu pričati i malo po malo se spetljaju. Njegova obitelj nije nikako sretna zbog toga, svi upozoravaju i nju da on nije tip za veze i da će ju samo iskoristiti. Film nas podsjeća pomalo na 'After', što može biti samo dobra stvar s obzirom na to koliki je hit taj serijal postao.

Pogledajte još:

Za sve one koji su single na Valentinovo: Donosimo popis 9 anti-Valentinovo filmova

Tajna iza haljina Disney princeza: Nije slučajnost da postoje dva tipa haljina! Evo koja je razlika

U Hrvatsku dolazi nova platforma za gledanje filmova – hoćeš li zbog nje otkazati Netflix?

Netflix teen film film through my window Romantični film

Još vijesti