Galerija After filmovi - 1 After filmovi - 3 After filmovi - 5 +4 After filmovi - 7

Veza između Hardina i Tesse je sve samo ne obična i dosadna. Takva bi veza u stvarnom životu bila primjer toksične veze iz koje trebaš pobjeći što prije, ali na filmu takav nam je odnos svima itekako napet za gledati.

Ove godine izlazi posljednji nastavak filmskog serijala 'After' koji je oduševio cure diljem svijeta, pa i kod nas. Kada ovaj film dođe u kina, dvorana se ispuni djevojkama koje jedva čekaju vidjeti što će se novo dogoditi s Hardinom i Tessom te hoće li završiti zajedno ili ne.

Slika nije pronađena Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

Sada je izašla nova najava filma, novi trailer, koji pokazuje Hardina na dramatičnom i emocionalnom raskrižju. Tessa mu je dala utimatum o njihovoj vezi. 'Ako prođem kroz ova vrata bez tebe, to je to', jasno će mu dati do znanja Tessa, a koja će biti njegova reakcija? I hoće li njegov odgovor na ovo sve promijeniti?

Ovaj je par opet pred velikim problemom koji će staviti njihovu vezu i njihovu ljubav na kušnju. Izgleda da je ovo posljednji test u kojem ćemo vidjeti je li im veza dovoljno čvrsta ili su sve sitnice koje su se događale do sada ipak prevelike da nastave dalje. Toliko će se toga dogoditi u novom filmu i već je sada jasno da će biti napeto. Nažalost, treba strpljenja, jer film ne dolazi tako skoro. Najavljeno je da ćemo ga moći gledati u kinima tek na jesen, početkom rujna.

Slika nije pronađena Romantična priča koja će se svidjeti fanovima 'Aftera': Novi teen film među najgledanijima na Netflixu

after ever happy najava posljednji nastavak film trailer

Još vijesti