Zendaya i Moana

Svi smo mi u djetinjstvu imali omiljenu Disney princezu. Koliko ih još uvijek volimo, neovisno o tome koliko smo odrasli, dokaz je i iščekivanje remakea „Male sirene“ s Halle Bailey u glavnoj ulozi.

Prisjetimo se kako su svi 2017. jedva čekali vidjeti Emmu Watson u ulozi Belle ili kako smo 2019. odbrojavali dane da izađe Aladdin pa da vidimo njegovu princezu Jasmine koju je glumila Naomi Scott.

Hollywood je pun glumica koje i u stvarnom životu izgledaju lijepo poput princeza, a sljedeće s ovog popisa definitivno možemo zamisliti u remakeovima Disneyevih bajki.

Blake Lively kao Rapunzel

Blake bi svojim karakterom i izgledom definitivno odgovarala osobnosti Rapunzel. Sa zelenim očima, dugom plavom kosom i vedrim osmijehom, koji je redatelj ne bi uzeo u obzir za ulogu princeze.

Instagram-blakelively/imdb

 

Zendaya Kao Moana

U prijašnjim je intervjuima sama Zendaya priznala da obožava Disneyeve princeze. Internetom je jedno vrijeme kružio poster Zendaye u ulozi princeze Moane, zbog kojeg su mnogi komentirali kako bi se Zendaya stvarno trebala naći u toj ulozi.

Screenshot/Instagram-zendaya/imdb

Selena Gomez kao Snjeguljica

Mada je i Kristen Stewart glumila Snjeguljicu u filmo „Snjeguljica i lovac“, navodno je na toj audiciji bila i Selena Gomez. U svakom slučaju, možemo pretpostaviti da bi se ljupka Selena itekako dobro snašla i u toj ulozi.

Screenshot/Instagram-selenagomez/imdb

Vanessa Hudgens kao Pocahontas

Vanessa vuče svoje podrijetlo iz naroda američkih Indijanaca pa je možemo zamisliti u ulozi kćeri indijanskog poglavice.

Screenshot/Instagram-vanessahudgens/imdb

Bella Thorne kao Ariel

Kako se dobar dio filmskih kritičara nije pomirio s činjenicom da je glumica afroameričkog podrijetla odabrana za ulogu Male sirene, na društvenim se mrežama mogu pronaći različiti prijedlozi tko se trebao naći u filmu koji je nedavno izašao u kina. Jedan od prijedloga je i Bella Thorne. Prirodno crvenokosa Bella već se proslavila u ulogama u kojima je glumila temperamentne djevojke pa vjerujemo da bi joj uloga vrckave Ariel savršeno „sjela“.

Screenshot/Instagram-bellathorne/imdb

Jennifer Lawrence kao Merida 

Mislimo da bi Jennifer, koju pamtimo po ulozi Katniss u filmovima „Igre gladi“, gdje je uostalom uvježbala gađanje lukom i strijelom, odlično glumila buntovnu princezu Meridu, a mislimo da bi joj odlično stajala i kovrčava crvena kosa.

 

Screenshot/imdb

glumice kao disney princeze disney princeze disney filmovi mala sirena Pocahontas glumice koje bi trebale biti disney princeze

Još vijesti