Galerija No Hard Feelings - 8 No Hard Feelings - 1 No Hard Feelings - 2 +4 No Hard Feelings - 3

Iako svi o ovom filmu pričaju zbog Jennifer Lawrence i jedne scene gdje je potpuno bez odjeće, mi ćemo o njemu pričati iz drugog razloga. Film je zabavan, a posebno je zanimljivo to da je nastao zbog jednog stvarnog događaja. Nije u potpunosti plod nečije mašte.

Obožavamo kada su filmovi nastali po stvarnom događaju ili kada su inspirirani njime. To ih čini još malo boljima i zanimljivijima jer znamo da se to nekome stvarno dogodilo. Nova romantična komedija s Jennifer Lawrence „No Hard Feelings“ nije u potpunosti nastala po stvarnom događaju, ali je definitivno inspirirana jednim. Jennifer Lawrence još nismo vidjeli u ovakvoj ulozi, a redatelj je od samog početka imao ideju da će to biti film u kojem će ona glumiti i po njoj je pisan scenarij. No, radnja nije u potpunosti plod nečije mašte.

Filmovi Od neprijatelja do ljubavnika: 10 romantičnih komedija gdje se likovi na početku nisu podnosili

Ideja za film je došla iz jednog stvarnog oglasa. Vjerojatno si čula da u SAD-u postoji Craigslist, stranica puna svakakvih oglasa! Od onih normalnih poput toga da ljudi traže cimera ili prodaju auto do onih malo bizarnijih poput ovoga. Redatelj Gene Stupnitsky je ideju za film dobio kada su mu njegovi producenti pokazali oglas s Craigslista u kojem roditelji traže nekoga tko će dejtati njihovog sina.

I to je bila glavna priča filma. Roditelji žele svom sinu prije odlaska na fakultet priuštiti ovo iskustvo. No, pošto baš nije društven i nema prijatelje, odluče mu pomoći pronaći curu preko oglasa. To se dogodilo i u stvarnom životu, a isto su napravili i u filmu. U filmu, taj oglas vidi i djevojka koju glumi Jennifer, a kojoj hitno treba novac i odlučuje se javiti. Iako je malo starija nego što oglas traži, zbog nedostatka prijava, roditelji pristanu.

Filmovi 2023 Najgori filmovi izašli 2023. godine: Na ovih 10 nemoj uopće trošiti vrijeme jer su fejl

I tu kreću njeni pokušaji da osvoji Percyja, njihovog sina, a koji baš i nisu uspješni. Film će te zabaviti, to je sigurno. Pogotovo je smiješno kada uzmeš u obzir činjenicu da su nečiji roditelji to stvarno i napravili!

film Jennifer Lawrence No Hard Feelings inspiriran stvarnim događajem nastao po istinitoj priči romantična komedija Novi film 2023.

Još vijesti