Galerija After +0 Hero Fiennes Tiffin kao Hardin

Došao je novi, i posljednji trailer, za novi nastavak 'After' serijala. Do sada smo već mogli vidjeti da Hardina i Tessu čekaju novi izazovi i problemi u vezi, a s novom najavom stiže još nekoliko detalja.

Ako je ijedan nastavak 'After' serijala izgledao posebno napeto, onda je to ovaj. 'After Ever Happy' samo što nije tu, a baš prije njegova službenog izlaska, stigao je novi i posljednji trailer da nas sve učine još nestrpljivijima. Veza Tesse i Hardina još će se jednom pronaći na kušnji, ali ovog puta većoj nego do sada.

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Nakon 'Aftera' Hero Fiennes Tiffin sada glumi u još jednom romantičnom filmu

Kada Tessa otkrije da je Hardin napisao knjigu o njima i njihovoj vezi – i da ju želi objaviti njoj iza leđa, to ju itekako naljuti. U sve se uplete i njihova prošlost kao i njegovo problematično ponašanje, a ima li Tessa i dalje snage boriti se za njihovu ljubav? Saznat ćemo uskoro! A kada film dolazi u kina? Zna se i to!

Cinestar je već najavio da je početak prikazivanja 25. kolovoz, za nešto malo više od mjesec dana! U traileru su nam otkrili da je Tessa odlučila da joj treba pauza i da nije sigurna kako ga može spasiti od njega samoga. Ono što znamo da možemo očekivati u ovom nastavku su lude svađe i nakon njih strastvena pomirenja, baš u stilu Hardina i Tesse. Sigurno nas očekuje i nekoliko vrućih scena, a nadamo se, i sretan kraj. Čekamo 25. kolovoz!

Filmovi Filmovi koji realno prikazuju veze i odnose: Ovih 8 ljubavnih nisu puni klišeja i bajki

after film after ever happy poslije svega zauvijek sretni CineStar datum prikazivanja trailer

Još vijesti