Slika nije pronađena

Iako je bilo najavljeno da ćemo 'The Kissing Booth 3' gledati ove godine, zbog toga što nikako nije dolazila najava službenog datuma kada izlazi svi su bili pomalo skeptični. Zbog korone je puno filmova i serija odgađano, ali na sreću, izgleda da to neće biti slučaj i s ovim.

Prvi je 'The Kissing Booth' oduševio gledatelje i gledateljice. Bio je simpatičan, zanimljiv, pravi slatki teen film. Onda je izašao njegov nastavak, a svi su primijetili da se priča nekako razvodnila i da je film – dosadan. Pa ipak, svi su ga pogledali. Za ovu je godinu najavljen kraj trilogije s izlaskom posljednjeg, trećeg, nastavka. Prvi je bio odličan, drugi baš i ne, a kakav će biti ovaj posljednji? Saznat ćemo ovog ljeta! Točnije, 11. kolovoza, kada je najavljeno da film izlazi.

Do sada nije bilo službenog datuma i počela se javljati sumnja da možda ipak neće doći ove godine, ali sada je Netflix objavio video u kojem je predstavio kratki pregled svih filmova koje možemo očekivati ovog ljeta, kao i datum za 'The Kissing Booth'. Iako je ovaj film nastao po knjizi, s posljednjim je nastavkom malo obrnuto. Neće film nastati po knjizi, nego će knjiga nastati po filmu.

Nije otkriveno previše radnje, ali zna se da je u centru pažnje Elle i njen odlazak na faks. S obzirom da je upala i na faks gdje ide njen dečko i na onaj gdje ide njen BFF, pitanje je sada koji će odabrati i kako će se ta odluka odraziti na njenu vezu? Bit će to još jedna slatka teen romantična komedija, pravi film za opustiti se za vikend.

Pogledajte još:

Izašla je najava za jednu od najočekivanijih ljubavnih priča godine: Romeo i Julija u New Yorku

Najavljeno je da će se snimati još nastavaka filma 'After' – ali radnja će biti malo drugačija

Nominirani filmovi za ovogodišnje Oscare u glavnoj kategoriji: Ovih 8 su najbolji od najboljih!

najava Netflix film datum the kissing booth 3

Još vijesti