Mean Girls i Friends

Testovi osobnosti su zabavni! Idealni su za ubiti vrijeme i zabaviti se. Sada smo pronašli jedan koji će ti reći kojim sve likovima iz serija i filmova ličiš po osobnosti, kao i kome si od svih njih najsličnija.

Svi volimo ovakve stvari, iako znamo da naravno nisu baš u potpunosti realne ni točne. Jedan test osobnosti ne može baš toliko dobro procijeniti tvoju osobnost. Ili? Ljudima se ovaj test osobnosti sviđa jer je dosta specifičan, ima puno pitanja i kroz pitanja propitkuje različite dijelove tvoje osobnosti. Možda ga to čini točnijim nego što su ostali ovakvi kvizovi? Ostavit ćemo to tebi na procjenu.

Gledanje ptica Riješi „test s pticama“ i otkrij snagu svoje veze

Fora je što možeš sama odabrati koliko velik kviz želiš rješavati – hoćeš li uzeti neki brzi i kratki ili neki duži. Osnovna verzija ovog kviza ima 36 pitanja i zapravo se radi o tome da trebaš odabrati gdje si na spektru između dvije suprotne osobine.

KVIZ MOŽEŠ RIJEŠITI TU

Jedina je mana što je kviz na engleskom. No, s obzirom da trebaš samo birati između dvije suprotne osobine, bit će ti dovoljno i osnovno znanje engleskog jezika da bi ga riješila. Kada ga riješiš, dobit ćeš cijeli popis različitih likova iz serija i filmova kojima si slična, a kraj svakoga će pisati i koliko ste posto slični.

Mona Lisa i globus KVIZ: Test općeg znanja iz različitih područja – tko će skupiti 10/10 točnih?

Na vrhu liste je onaj lik kojem si najsličnija. Tko će to biti za tebe? Koliko ćeš dugu verziju kviza rješavati možeš odabrati u donjem desnom kutu kada otvoriš link iznad. Zabavi seee!

test kviz test osobnosti zabava koji si izmišljeni lik koji si lik iz serije iz filma

Još vijesti