Slika nije pronađena

Znali smo da se treći nastavak snima, ali nitko nije očekivao da će već sada izaći trailer za njega. 'After We Fell' je treći nastavak velikog filmskog hita, a ako te zanima što će se događati, škicni.

Osim što nitko nije očekivao da će sada izaći trailer, nitko nije očekivao ni da će biti toliko šokantan. Oni koji su pročitali knjige dobro su upoznati s radnjom i znaju što će se događati dalje u filmovima, ali svi su ostali u totalnom mraku. Za njih će trailer koji je izašao jučer biti posebno zanimljiv. Veza između Hardina i Tesse nije bila jednostavna od samog početka, a sada će se naći na kušnji više nego ikada prije. Hoće li to biti njihov kraj ili će i ovog puta uspjeti sve izgladiti?

Trailer je oduševio. Kemija između glavnih glumaca prodaje cijelu priču bez problema, a mnogi tvrde i da ako je vjerovati traileru, ovo se čini kao da će biti najbolji nastavak od svih. Drama, ljubav, svađe i scene seksa igraju glavnu ulogu, a gledatelji su se već navukli. Ono što je loša stvar je da se nažalost još uvijek ne zna datum kada film izlazi, čak niti neka okvirna procjena.

Pogledajte još:

U knjigama postoje, u filmu ne: 'After We Collided' je trebao imati čak dva ljubavna trokuta s Tessom

Scena u nastavku filma 'After' oduševila gledatelje – ovaj dio tijela glavnog glumca nisu očekivali vidjeti

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

trailer after film treći nastavak after we fell

Još vijesti