Slika nije pronađena

Trenutno se čini kao da su sve opcije otvorene i može se dogoditi i jedno i drugo. Izašla je kratka najava za novi, i posljednji, nastavak 'After' serijala, a iako traje svega minutu, to je bilo dovoljno da se navučemo.

I došli smo i do toga, ove godine izlazi posljednji nastavak ljubavne priče koja je zaludila cure diljem svijeta. 'After Ever Happy' kratki teaser je izašao, a izgleda kao da Hardina i Tessu, opet, očekuju ljubavni problemi. Samo što ovog puta djeluju još malo ozbiljniji. Ono što se za sada zna je samo da ćemo nastavak vidjeti u kinima nekada ove godine, još se ne zna točno je kada, ali trebalo bi biti krajem ljeta. Ono što je kratka najava otkrila je da je Tessi dosta ove turbulentne veze. Priznala je da ne želi više preživljavati, već da želi živjeti. I ostavila Hardina.

Čini se kao da se ova priča ponavlja iz nastavka u nastavak, ona ga ostavi, on se ponaša grozno, pomire se i slože da ih više nikada ništa neće rastaviti. Hoće li ovaj put kraj biti drugačiji i čeka li njih dvoje happy ending ili baš i ne? I što je to Hardin ovog puta napravio da je toliko rastužilo Tessu? Saznat ćemo tek u kolovozu!

Pogledajte još:

Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

'Sumrak' je čudniji nego što mislimo – neke situacije iz filma su zaista loše, a to potvrđuje i Robert Pattinson

najava after ever happy after film

Još vijesti