Galerija Breskvica Breskvica +0 Breskvica iznenadila fana

Može neki pjevač imati super glas, ali odnos s fanovima je ono što će dodatno osvojiti ljude i učiniti fanove vjernima. Dobit će posebnu ljubav od fanova kada pokažu da im je stalo i kada iznenade povremeno nekom lijepom gestom.

Iako su pjevači i glavni im je posao stvaranje glazbe, održavanje koncerata, davanje intervjua…jednako je tako bitno i za njihov imidž u javnosti da pokažu i svoju osobnost. Da se približe fanovima i ostvare kontakt i komunikaciju s njima. Poput Breskvice! Voli se družiti s fanovima na društvenim mrežama, ali i uživo. Sada je iznenadila jednu curu koja ju voli i sluša. Djevojka je u bolnici, a Breskvica je organizirala da joj iznenadno dođe u posjetu, piše IdjTV. Uzela joj je čak i velikog medu kao poklon. Mala gesta, a fanu će značiti cijeli svijet.

Breskvica iznenadila fana

Kada je vidjela da joj je Breskvica došla u posjet, djevojčica nije mogla zaustaviti suze od sreće. Ipak se ne događa svaki dan da dobiješ celebrity posjet u bolnici. Breskvica je video podijelila u storyjima na svom Instagramu. Ako dobro pogledaš, u pozadini se vidi i njen novi dečko, koji ju je dopratio.

breskvica pjevačica lijepa gesta fanovi iznenadila fana

Još vijesti