Voyage

Nekada glazbenici sami pišu tekstove svojih pjesama, nekada im pišu drugi, a nekada i zajedno s nekim tekstopiscima pokušaju svoje misli pretvoriti u pjesmu. Voyage većinom piše svoje stihove, ali to radi s nekime kada se radi o pjesmi koja je suradnja.

Ne bi nikada rekli da je Voyagea sram nekog teksta, ali izgleda da smo bili u krivu. Gostovao je sinoć u emisiji pod nazivom „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Gosti su bili on i Mimi Mercedes i pričali su o svemu i svačemu. Ono što nam je zapelo za uho je da je Voyagea sram jednog od njegovih najvećih hitova. Većina pjesma koje izbaci postaju odmah najslušanije i ulaze na vrh ljestvice YouTube trendinga.

Elena Kitić i Voyage Voyage i Elena Kitić imaju novu pjesmu oko koje se diže prašina – optužili su ih da su iskopirali svjetski hit

Koliko se god svima svidjela jedna njegova pjesma, on sam nije baš tako oduševljen. Ima problem s jednim stihom te pjesme koji je za njegov ukus malo previše prost i nije sretan što mu se našao u pjesmi. Radi se o pjesmi „Gad“.

Taj dio pjesme nije on pisao, već Nucci koji je također s njim radio na pjesmi pošto je duet te također Nucci i pjeva taj stih. Stih koji ga muči je: „Tako slatku ja odvedem je na stranu, da joj kažem jednu tajnu malu, nekad desi se da je*** dve u danu, jednu u Bg-u ali drugu u Luganu“. Objasnio je da on nije bio za to da stih bude u pjesmi, ali su svi ostali bili oduševljeni i tako je na kraju ušao u pjesmu.

Kada piše pjesme, pogotovo u suradnji s nekime, onda se nađu u studiju i freestylaju. Kada su pisali „Gad“ već je bilo 2 ujutro, bili su mrtvi umorni i Nucci je predložio ovaj stih. Svi su se složili da je dobar i da može u pjesmu baš zato jer je tako odvratan jer će tako ljudi zapamtiti i pričati o njemu. Voyage se nije složio.

 

 

Rekao je da je njemu taj stih odvratan i da se prekrižio kada ga je čuo. Da se njega pitalo, ne bi bilo u pjesmi, ali njegovo je mišljenje bilo u manjini. Htio je nekako malo ublažiti pjesmu pa je predložio da dodaju i ženski dio u pjesmi. Pjesma je postala popularna, o stihu se pričalo, baš kako su i htjeli, ali Voyageu je i dalje neugodno zbog njega.

Voyage Voyage otkrio koje osobine treba imati njegova savršena cura i koliko mu je bitan izgled

voyge pjesma sram stiha gad glazba balkanska glazba stihovi

Još vijesti