Galerija Voyage Voyage - 1 Voyage - 2 +3 Voyage - 3

Svatko ima neke osobine koje ga privlače na drugima. Netko želi osobu koja je urnebesno smiješna, a netko osobu koja je karijerist i koja teži poslovnom uspjehu. Kakav je Voyage i što on želi u svojoj budućoj curi?

Ima more obožavateljica i hrpa bi cura bila presretna da budu s njim. Voyage je jedan od pjevača s ovih prostora tko osim svojom glazbom, osvaja obožavateljice i svojim izgledom. Nekome ništa posebno, ali mnogima jako privlačan. Pričalo se do nedavno da je u vezi s Đinom Džinović, ali njen otac nije bio sretan zbog toga i veza im je puknula. Sada je trenutno solo, a tko bi ga mogao osvojiti? Svi imamo neki tip cure ili dečka koji nas privlači, a pjevač je sada u jednom intervjuu ispričao kakve to cure njega posebno privlače.

 

@hana.adrovic Devojke ovo niste znale 😉 Koje vi kvalitete tražite u partneru? #nestodrugacije #nstdrgcj #voyagemp3 #hanaadrovic #foryoupage #fyp #4yp ♬ original sound - Hana Adrović

 

Ispričao je da bi htio da njegova djevojka bude kompetentna osoba i da bude sposobna. Nije točno objasnio za što želi da bude kompetentna, ali vjerojatno očekuje da bude što uspješnija u zanimanju kojim se bavi. Htio bi curu koja je uspješna i s kojom bi onda i on mogao biti uspješan. Naravno, ono što svi žele, pa tako i on, je da to bude osoba koja je vjerna i koja je iskrena. Izgled mu naravno nije bitan, nešto što će svatko reći, ali što rijetko kada i je stvarno istina. Puno ga je ljudi u komentarima prozvalo da „ne izmišlja“. Vidjet ćemo tko će biti sljedeća djevojka koja osvoji njegovo srce i koliko će zadovoljavati sve ove kriterije koje je naveo.

Elena Kitić i Voyage Voyage i Elena Kitić imaju novu pjesmu oko koje se diže prašina – optužili su ih da su iskopirali svjetski hit

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Hero Fiennes Tiffin otkrio kakvu curu želi – za njega je savršena ako ima ove osobine

 

voyage savršena cura veza kako izgleda ljubav idealna cura

Još vijesti