Slika nije pronađena

U svijetu gdje su na Instagramu sve fotke toliko uređene da svi izgledaju savršeno, mladim je djevojkama teško prihvatiti svoje tijelo takvo kakvo je. Kako bi pokazala da sve nije baš tako savršeno kako se čini, Demi je objavila neuređenu fotku s odmora u kojoj pozira u badići, kako bi svima pokazala kako stvarno izgleda.

Ovo nije prvi put da Demi Lovato širi pozitivnu poruku prihvaćanja vlastitog tijela takvog kakvo je. Nitko nije savršen, samo ima dobre skillove kada je u pitanju služenje programima za uređivanje fotografija. U svojoj zadnjoj objavi fotografije s odmora u kojoj pozira u badiću, Demi je priznala da fotku nije uređivala, kao što to inače čini.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. #nationalcelulliteday #celluLIT

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Objavljivanje takve fotke na kojoj joj tijelo ne izgleda savršeno i vidi se celulit bio joj je jedan od 'najvećih strahova'. Zbog pritiska da treba izgledati što bolje stalno je uređivala svoje fotke jer se sramila pokazati svoje tijelo onakvim kakvim je.


Nakon uzimanja prevelike količine droga i provođenja puno vremena u bolnici i na odvikavanju, Demi se sada vratila i okrenula novo poglavlje u svom životu. Vratila se u studio i radi na snimanju novih materijala, a ima i neke TV/filmske suradnje u planu. Više se ne zamara time kako izgleda i ne planira provoditi sate i sate u teretani ili ne pojesti komad torte kada to želi, a isto poručuje i drugim djevojkama.

Ovom je fotkom dobila simpatije ljudi koji je i ne prate, kao i pohvale sa svih strana, uključujući i one drugih celebova. Noah Cyrus i Hailey Bieber su samo neki od celebova koji su joj u komentarima pohvalili akciju i izgled.


Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Demi Lovato otkrila drastičnu promjenu frizure – može poslužiti i tebi kao inspiracija ako želiš nešto novo

Portal je u svom naslovu napisao da Demi Lovato ima 'puniju figuru' – ona njima nije ostala dužna

Selena Gomez, Demi Lovato i Taylor Swift - 3 kraljice popa koje pružaju potpuno drugačiji uzor curama

Tijelo neuređeno Demi Lovato instagram fotografija najveći strah

Još vijesti