Cara Delevingne

Cara Delevingne otvoreno priča o svom mentalnom zdravlju. Prije već dosta vremena je priznala fanovima da se bori s anksioznošću. Sada je pak otkrila nekoliko znakova anksioznosti koji su njoj promaknuli.

Jednako kako se trebaš brinuti za svoje tjelesno zdravlje, trebaš se brinuti i za svoje mentalno zdravlje. Cara otvoreno priča o svom mentalnom zdravlju. Priznala je tako da se borila s ovisnošću, depresijom i tjeskobom. Priznala je i da ima problema s alkoholizmom i s drogama. Život pod svjetlima reflektora nije lagan, a tu je i pritisak javnosti pod kojim se zvijezde redovito nalaze. Iako su to prihvatili jer to je dio slave, svejedno nekada nije lako.

Anksioznost Navike kojih se moraš riješiti ako si netko tko ima napade anksioznosti: Ovih 9 to samo pogoršavaju

Cara je u intervjuu za Self pričala o mentalnom zdravlju i nekim znakovima koji ukazuju da osoba ima anksioznost, a koji su njoj promakli. Možda nekome pomogne i pronađe se u ovim znakovima. Puno je lakše kada znaš što ti je i kada možeš objasniti neke stvari koje ti se događaju.

 

 

Jedan od takvih znakova je da je u nekim trenucima imala hrpu misli u glavi koje nije mogla zaustaviti. Pokušavala je te misli utišati na sve načine, čak i lupanjem glave u stvari. Činilo joj se kao da joj misli jure glavom nevjerojatnom brzinom i sve se javljaju odjednom. Drugi znak koji je podijelila je da je u školi stvarala poseban pritisak, a to je da se svima svidi. Iako je to nešto s čim svi u srednjoj mogu poistovjetiti, kod nje je to prelazilo u opsjednutost tim ciljem. Treći je znak da je imala problema sa spavanjem – nije mogla zaspati, stalno se budila, nemirno je spavala.

Napadaj panike Trikovi za smirivanje: Načini na koje si možeš pomoći kada imaš napadaj panike ili anksioznosti

Kasnije je kroz život saznala da su to sve bili znakovi koji upućuju na anksioznost, a o kojima se ne govori tako često. Danas toliko priča o mentalnom zdravlju zato što želi pomoći drugima svojim primjerom, koliko god je to više moguće.

Cara Delevingne tjeskoba anksioznost mentalno zdravlje znakovi anksioznosti

Još vijesti