Hailey Bieber

Hailey Bieber uvijek je bila otvorena i iskrena s obožavateljima i javnošću vezano uz svoje zdravstvene probleme.

Tako je i sada na Instagramu, na kojem broji 49 milijuna pratitelja, podijelila fotografiju golog trbuha, odbacujući sva nagađanja o trudnoći koja su internetom kružila posljednjih dana.

„Imam cistu na jajniku veličine jabuke“, objavila je Hailey svojim pratiteljima. „Nemam endometriozu ili sindrom policističnih jajnika, ali sam nekoliko puta dobila cistu na jajniku i to nikada nije zabavno“, otkrila je manekenka.

„Nije beba“, zaključila je i napisala kako je to kroz što prolazi vrlo bolno, istodobno dodavši kako vjeruje da će je mnogi razumjeti.

Hailey Bieber

U ožujku ove godine, Hailey je doživjela manji moždani udar, a u travnju je završila na operaciji srca. Srećom, brzo se oporavila.

Njezinom suprugu Justinu dijagnosticiran je Ramsay-Huntov sindrom, zbog čega je imao djelomičnu paralizu lica.

Usprkos svim zdravstvenim problemima s kojima se suočavaju, ovaj mladi par jedno drugome su najveća podrška i žive život punim plućima.

Nedavno su proslavili Haileyin 26. rođendan u Japanu, o čemu je Justin izvjestio na svom Instagram profilu, posvetivši supruzi emotivnu poruku. 

hailey bieber Justin Bieber cista na jajniku cista na jajniku veličine jabuke zdravstveni problemi fotografija golog trbuha Ramsay Huntov sindrom paraliza lica

Još vijesti