Galerija Justin Bieber Justin Bieber - 1 Justin Bieber - 2 +4 Justin Bieber - 3

Jedan od najpopularnijih svjetskih pjevača bio je primoran otkazati nekoliko koncerata na svojoj turneji zbog vlastitog zdravlja. No, nekim obožavateljima se to nije svidjelo, bez obzira na njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Justin Bieber trenutno provodi turneju pod nazivom 'Justice 2022.'. No, morao je otkazati nekoliko koncerata zbog ozbiljnog zdravstvenog problema koji mu se dogodio, a kada ih je otkazivao, naglasio je da nije u pitanju korona virus, kako navodi People. Ubrzo nakon toga objavio je video na svim svojim društvenim mrežama u kojem objašnjava što mu se točno dogodilo, a u videima je očito da se radi o ozbiljnom problemu. Naime, Justin ima djelomičnu paralizu lica.

 

 

Objasnio je kako je u pitanju 'Ramsay sindrom' kojeg uzrokuje virus, a taj virus napada živac u njegovom uhu te uzrokuje paralizu lica koja se dogodila i njemu. U videu je vidljivo kako Justin zaista ima djelomično paralizu lica, a to se najviše očituje na njegovom oku koje se nekontrolirano zaklapa te se ne zaklapa u isto vrijeme kao i njegovo drugo oko.

Justin Bieber Dečko koji oduševljava: Svi kažu da je ovo novi Justin Bieber

Bez obzira na njegovo trenutno zdravstveno stanje, kako piše People, neki obožavatelji su svejedno frustrirani jer je otkazao nekolicinu koncerata u sklopu svoje turneje, a on im je rekao: 'Fizički, očito, nisam sposoban za to. Ovo je poprilično ozbiljno kao što vidite. Volio bih da ovo nije slučaj, ali očito, moje tijelo mi govori da moram usporiti' – naglasio je Justin.

Megan Fox i Machine Gun Kelly Niti celebovi ne briljiraju uvijek na prvim spojevima – ispričali su svoja sramotna i loša iskustva

Zamolio je sve svoje obožavatelje za strpljenje sve dok se ne oporavi jer misli da se mora odmoriti kako bi i dalje nastavio sa svojim koncertima, a obožavatelji bi zaista trebali imati više razumijevanja!

justin i hailey bieber Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

Justin Bieber otkazivanje koncerata paraliza lica ramsay sindrom Zdravstveno stanje zdravstveni problemi

Još vijesti