Fotke s proslave Haileyinog rođendana

Za tu su se opciju odlučili Hailey i njezin suprug Justin. Kako bi proslavili Haileyin 26. rođendan, otputili su se u Zemlju izlazećeg sunca.

Justin je podijelio slatku objavu na Instagramu njih dvoje dok istražuju ljepote Japana. Oboje su bili u totalno opuštenim izdanjima i modno usklađeni, u udobnim trenirkama i sa slatkim kapama na glavi.

„Sretan rođendan mojem omiljenom ljudskom biću. Ti moj život činiš magičnim. Opsjednut sam svime u vezi s tobom. Volim te“, napisao je romantični Justin svojoj supruzi.

 

 

Slavljenica nije odoljela uživati u čarima japanske kuhinje koja se temelji uglavnom na ribi i riži. Justin je tako objavio fotografiju svoje supruge, Ryana Gooda, direktora Drew Housea i sebe za večerom, dok je ispred njih riba u xxl izdanju. Očito da ga je ovaj riblji ulov fascinirao, jer je ispod fotografije pisao kako je ovo „najbolje iskustvo objedovanja u njegovom životu“.

 

 

 

Ovoj rođendanskoj proslavi pridružile su se i Haileyine prijateljice Kendall Jenner i Justine Skye. Tako da je manekenka proslavila svoj 26. rođendan u dalekoj zemlji i okružena ljudima koji je vole. 

 

hailey bieber Rođendanska proslava 26. rođendan Japan Justin Bieber Kendall Jenner Justine Skye

Još vijesti