Hailey Bieber

Hailey je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija ispod kojih je napisala kako će voljeti New York zauvijek.

Za tu prigodu, odabrala je vrlo glamurozan look. Svaka dama u ormaru mora imati malu crnu haljinu pa je za šetnje ulicama New Yorka i Hailey odlučila igrati na sigurno. Mala crna haljina koja otkriva njezinu savršenu siluetu je pun pogodak. U hladne zimske dane najbolje nas grije krzno pa je tako lijepa manekenka obukla dugačak crni kaput od umjetnog krzna.

 

 

Naravno, gdje je ovaj slavni par, tu su i paparazzi koji su ih fotografirali u šetnji gradom, a na tim fotkama se vidi kako je Hailey ulicama New Yorka šetala u hulahopkama i sandalama.

 

 

 

Hailey izgleda zanosno u ovoj kombinaciji, ali nismo baš sigurni koliko je obuvanje sandala praktična odluka za zimski period. 

Cure su sklone trpjeti svašta zbog ljepote pa očito i hladnoću. Kako je u ovo doba godine u New Yorku hladno baš kao i kod nas, sigurne smo da bi svaka brižna mama rekla Hailey: „obuci se, prehladit ćeš jajnike“.

 

hailey bieber Justin Bieber oblačenje zimi sandale zimi posjet New Yorku mala crna haljina dugačak crni kaput kaput od umjetnog krzna hulahopke i sandale prehlada jajnika

Još vijesti