Galerija Elena Kitić i Voyage Elena Kitić - 1 Elena Kitić - 2 +3 Elena Kitić - 3

Tek su izašli pjesma i spot, a već imaju preko miliju pregleda. Voyage i Elena Kitić su ovu pjesmu i suradnju najavili prije još nešto vremena, a njihovi su pratitelji jedva čekali da izađe. 'London' je sada tu, ali ima i negativnih reakcija.

Danas je teško biti u potpunosti originalan i često se događa da neka nova pjesma podsjeća na neku drugu koja je tu već godinama. Voyage i Elena Kitić su objavili novu pjesmu, suradnju koja je mnoge razveselila. 'London' je već nekoliko dana vani, a iako se mnogima pjesma sviđa, nemoguće je ne čuti da je refren totalno kopija velikog svjetskog hita. Inspiracija im je i više nego očito bio hit 'Candy Shop' od 50 Centa. Melodija je ista, svatko tko je čuo obje pjesme moći će ju prepoznati bez problema.

Nekima je pjesma top i to im ne smeta, drugima to smeta i misle da su ovaj dvojac to mogli bolje. Kada je jedan dečko dao svoj komentar na tu pjesmu i rekao ono što svi misle – da su iskopirali 50 Centa, fanovi su stali u obranu. Puno se ljudi složilo da je i više nego očito da su uzeli skroz istu melodiju i dali Voyageu novi nadimak – 50 Dinara. Fanovi ipak ne vide problem s tim i skroz im je okej da su iskopirali drugu pjesmu i to tako očito.

 

@harunhabul Čak je i ovo ”WOAH” uzeo hahaha🎙🎵.#balkanmusic #newsong #information #music #copypaste #50cent #mihajloveruovic #voyage #hipohop #rap #classic #foundout #fyi #comparing #youtube #myopinion #wtf #bosnia #serbia #croatia #fyp #foryoupage ♬ London - Voyage & Elena

 

Što god tko mislio, pjesma je u samo par dana postala jedna od najslušanijih i popela se na vrh YouTube trendinga u čak nekoliko balkanskih država. Očekivano.

 

 

Neki su čak primijetili i da je Mihajlo iskopirao i pokrete od 50 Centa. Iako pjesma nije autentična, komentari ispod pjesme su pozitivni i čini se da će ovo postati jesenski hit.

Voyage i Đina Džinović Prekid najpoznatijeg balkanskog para – veza im je trajala svega nekoliko tjedana

Devito Devito po prvi put ikada skinuo masku s lica na Instagramu i pokazao malo više nego inače [FOTO]

Elena Kitić voyage london nova pjesma kopija glazba hit Trending

Još vijesti