Galerija Ema Luketin Ema Luketin Ema Luketin i Dušan Petrović - 1 +5 Ema Luketin - 3

Volimo se uspoređivati s influencerima, pjevačima, glumcima…ali uspoređujemo se s njima u njihovom našminkanom izdanju. Nisu takvi u privatnom životu i zato volimo vidjeti i njihove prirodnije izglede.

Ema Luketin uvijek izgleda dotjerano! Čak i kada je u casual izdanjima, možeš primijetiti da ima barem malo šminke. E pa sada je pokazala kako izgleda prije nego se počne sređivati, kada je u totalno prirodnom izdanju. Već ju dugo nismo vidjeli u ovakvoj verziji! Uvijek nam je drago vidjeti kada javne osobe pokažu i kako izgledaju bez glamura i bez filtera na društvenim mrežama.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

S obzirom da se svi toliko volimo uspoređivati s njima, ovo je prilika da vidiš kako u svojoj svakodnevici ni oni ne izgledaju onako kao na fotkama koje objavljuju. Ema Luketin je jedna od poznatih cura s kojom se mnogi vole uspoređivati – uspješna je, lijepa je, bavi se onime što voli i čini se kako ima divan život.

 

@emaluketin jeste li vec probali neke od ovih proizvoda? Koji niste probali a zelite u novoj godini? #maybellinehrvatska ♬ original sound - Ema Luketin

 

Dok je snimala neke od svojih omiljenih Maybelline proizvoda, na početku je videa krenula u skroz nesređenom izdanju. Komentari pratitelja su krenuli i hvalili su ju kako izgleda zapravo jako lijepo i u ovom totalno prirodnom izdanju: „Zašto se ti šminkaš?“ ili „Curooooo, zašto se sminkaš kad si i ovako lijepa bez šminke“. Naravno da ne izgleda isto sa šminkom i bez nje, kao ni nitko od nas, ali pratitelji su definitivno u pravu – i ovako izgleda jako lijepo.

 

 

Ako te ikada zanimalo kako Ema izgleda kada nije na društvenim mrežama i kada samo doma chilla, sada znaš!

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

ema luketin bez šminke prirodno izdanje kako izgleda hrvatska influenerica

Još vijesti