Ema Luketin

Ema Luketin ima odličan stil! Sve nas je osvojila još prije par godina sa svojom ružičastom haljinom koju je nosila na svoju maturalnu večer. Od tada do danas je imala još hrpu odličnih outfita, a sada ti izdvajamo one svečane gdje izgleda kao hollywoodska zvijezda.

Ema Luketin je jedna od onih domaćih influencerica koja je odrasla na društvenim mrežama. Nema tko ne zna za nju! Jedna stvar s kojom nas je osvojila je i njen stil. Uvijek izgleda tako dobro, a pogotovo su nam zapeli za oko njeni svečani outfiti! Kada ide na neko događanja, uvijek nosi neku divnu haljinu. Ponekad su to jednostavnije i minimalističke haljine, a ponekad su totalno over the top. Sve je krenulo s ružičastom maturalnom haljinom u koju su se mnogi zaljubili i za koju i do dan danas dobiva upite. Izdvojili smo ti 8 njenih večernjih lookova koji su divni i koji te mogu inspirirati i za tvoju odjevnu kombinaciju za maturalnu večer ili neko drugo svečano događanje koje ti se sprema!

Maturalna haljina

 

 

Iako je njena maturalna bila prije 3 godine, ova je haljina nešto što bi svaka girly djevojka mogla bez problema nositi i danas. Iako ne izgleda kao tipična klasična haljina, ipak je nosiva i sada tri godine kasnije.

Jednostavna bijela haljina sa šljokičastim cipelama

 

 

Jednostavnost je nekada baš ono što će izgledati najbolje. Ne mora ti haljina biti luda i ono što će privlačiti pažnju. I najobičniju haljinu možeš s pravim dodacima učiniti wow outfitom.

Kao disko kugla

 

 

Šljokice i bilo kakvi sjajni dodaci prolaze uvijek, za svako svečano događanje.

Komplet umjesto haljine

 

 

Tko kaže da uopće za svečanosti moraš nositi haljinu kako bi izgledala ekstra i glamurozno? Bijeli komplet koji je nosila Ema je oduševio mnoge sudeći po komentarima.

Glamur by Ema

 

 

Tu su uvijek i ona totalno glamurozna izdanja koja uvijek prolaze za svečanosti.

Klasik u crnom

 

 

Crna je haljina klasik. S njom igraš na sigurno! Znaš da će izgledati dobro i svečano, a uvijek je zanimljivo ako ima i neki neočekivani dodatak, poput visokog proreza kakav primjerice ima ova Emina.

Neobična party kratka haljina

 

 

Kada je u pitanju primjerice maturalna večer, i kratke haljine prolaze. Pogotovo kada su neobične!

Metalik

 

 

Metalik komadi su sada u trendu, a mogu se nositi i za svečanosti. Evo dokaza!

ema luketin Moda modna influencerica outfiti odjevne kombinacije svečana događanja maturalna haljina inspiracija

Još vijesti