Galerija Milica Todorović - 7 Milica Todorović - 1 Milica Todorović - 2 +5 Milica Todorović - 3

Volimo vidjeti slavne bez šminke, a posljednja koja je objavila selfie bez i trunčice makeupa je Milica Todorović. Pjevačicu smo navikli vidjeti sa šminkom, a pogotovo uvijek ima izražene i full našminkane oči.

Jedno je šminka koja izgleda prirodno, a drugo totalno bez šminke. Uz to, tu su i razni programi za uređivanje fotki uz koje se one fotografije koje su bez šminke mogu malo „dotjerati“. No, to se odmah vidi. Milica Todorović je sada na story objavila selfie od 7 ujutro i pokazala kako je tada izgledala – bez šminke.

Selena Gomez Selena Gomez skinula svu šminku s lica i objavila fotku: U ovakvom ju izdanju još nismo vidjeli

Iako se čini kao da ima neki filter preko fotografije, moguće da je samo u pitanju prednja kamera – ili ga stvarno i ima, no i dalje se može vidjeti kako izgleda u totalno prirodnom izdanju.

Milica Todorović

Na objavama koje inače stavlja uvijek ima prilično šminke, ali ovo nije prvi put da je s pratiteljima podijelila neki prirodniji selfie. Navikli smo ju vidjeti u ovakvom izdanju i razlika je očita, ali ne u negativnom smislu. Rekli bismo da stvarno izgleda lijepo i bez šminke. Drugačije, da, ali i dalje je jasno o kome se radi, nije potpuno druga osoba.

 

 

Ovo je još samo jedan dokaz koji ti može pokazati koliko je šminka bitan faktor u nečijem izgledu. Bitno je samo znati se našminkati za svoje lice i naglasiti svoje dobre karakteristike izgleda, a sakriti one manje drage. Milica bez šminke izgleda top!

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

milica todorović bez šminke prirodno izdanje kako izgleda poznati bez šminke

Još vijesti