Galerija Megan Fox Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 +2 Megan Fox - 3

Megan Fox je uvijek na listama kao jedna od najljepših žena na svijetu – ali na tim listama i inače na društvenim mrežama ju uvijek vidimo besprijekorno uređenu i našminkanu. Sada kada je skinula šminku, mnogi su ju napali i izvrijeđali.

Uvijek se svi žale kako su na društvenim mrežama previše uređene fotografije i videi, da su svi prejako našminkani, nitko ne izgleda prirodno…a onda kada netko objavi fotku bez šminke svi ga napadnu. Megan Fox je pokazala kako izgleda bez šminke i reakcije su podijeljene. Neke slavne osobe znaju često pokazivati svoj prirodni izgled, ali Megan to baš i ne radi. Baš je zato ova fotka tako odjeknula.

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

Bez šminke izgleda skroz lijepo, ali neki tvrde da se previše operirala i da sada izgleda kao Kim Kardashian, da više nije ona Megan od prije.

 

 

Neki su isticali i da izgleda skroz drugačije nego na fotkama koje inače objavljuje te da ju na prvu nisu prepoznali.

 

 

Također su se javile i sumnje da iako je fotka kao prirodna i bez šminke, da ju je Megan prije objave dosta uredila. Kako bilo, uređena fotka ili ne, Megan bez šminke izgleda lijepo – drugačije nego inače, ali i dalje lijepo! Ovo ti može biti samo još jedan dodatan pokazatelj da slavni u svojoj svakodnevici ne izgledaju onako kao na 99% svojih objava na društvenim mrežama.

Slavni bez šminke Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne

megan fox bez šminke prirodno izdanje kako izgleda slavni bez šminke

Još vijesti