Galerija Olivera Orsić Olivera Orsić - 1 Olivera Orsić - 2 +4 Olivera Orsić - 3

U potrazi za novim parfemom, volimo vidjeti preporuke drugih cura prije nego odemo u drogerije i krenemo mirisati parfeme. Današnja preporuka dolazi od Olivere Orsić i radi se o parfemu koji ti do sada možda nije ni upao u oko.

Nova godina, novi parfem! Postoje neki popularni parfemi za koje možeš svako toliko vidjeti na društvenim mrežama da ih netko hvali. Prije nego što ipak kupiš novi, nije loše isprobati ga na sebi jer neki mirisi neće biti dobri i tebi – jer svi imamo različite ukuse i jer neće na svačijoj koži jedan parfem mirisati identično. Zato nije loše pokupiti nekoliko preporuka i isprobati ih sve prije konačne odluke.

Parfemi Koji parfem kupiti dečku? Ovo je 7 odličnih muških parfema s kojima teško da ćeš pogriješiti

Uz standardne hvaljene parfeme, sada možeš na listu dodati još jedan za koji možda nisi ni čula i do sada ti nije ni upao u oko. Olivera Orsić je na storyju pohvalila parfem Karl Lagerfeld Fleur de Pecher.

Preporuka parfema

Osim što je dobila puno komplimenata, i miris parfema je intenzivan i osjeti se gdje god da dođeš. Ovaj parfem ima voćni miris, ali je istovremeno i svjež pa neće biti jedan od onih koji „guše“. Neki kažu da je savršen za ljeto, ali bez problema može postati i tvoj svakodnevni parfem za cijelu godinu. Jedina zamjerka koju ljudi imaju na njega je da neće izdržati cijeli dan na tebi i da ćeš ga trebati dodavati ako želiš cijeli dan mirisati.

 

 

Olivera mu je dala zeleno svjetlo i skrenula svima pažnju na njega. Uvijek ima super preporuke, a ovo je samo jedna od njih!

Parfemi idealni za hladnije dane: 11 jeftinijih parfema za jesen i zimu koje ćeš nositi svaki dan Parfemi Zara Hypnotic Vanilla Zara Red Temptation Winter +8 Zara Golden Decade Winter

parfem olivera orsić preporuka parfema Moda influencerica ne nose ga svi dobila komplimente

Još vijesti