The Rock svrgnut s trona

Dwayne Johnson, poznatiji kao 'The Rock' sve do nedavno je držao titulu najplaćenijeg influencera po jednoj objavi na Instagramu! Jedna osoba mu je pomrsila planove tako da je sada svrgnut s trona nakon dugo vremena.

'The Rocka' je prošle godine skoro prestigla Kylie Jenner po cijeni jedne plaćene objave na Instagramu, ali u tome ipak nije uspjela te je ona bila na drugoj mjestu, a Dwayne na prvom. No, niti to više nije slučaj, jer kako piše Just Jared, Dwayne Johnson se više ne nalazi na prvom mjestu.

 

 

Prvo mjesto zauzeo je mnogima najdraži sportaš svih vremena, a u pitanju je Cristiano Ronaldo. On broji čak 440 milijuna pratitelja na Instagramu, a jedna njegova objava vrijedi čak i više od milijun i pol tisuća dolara. U kunama je to cifra od nešto više od 11 milijuna.

 

 

U pitanju su zaista vrtoglavi iznosi, a odmah iza njega se spustio 'The Rock' na prestižno drugo mjesto. Zatim slijedi  Ariana Grande na trećem mjestu, a Kylie je dospjela tek na četvrto mjesto ovog popisa. Vrijednosti njihovih objava su zaista ogromne i radi se o užasno velikoj količini novaca koju dobiju na temelju plaćenih objava. Razlike između njihovih cifra su zapravo poprilično male s obzirom na to koliki je sveukupni njihov iznos.

tipkanje po mobitelu Kako provjeriti koja ti je bila prva fotka koju si ikada lajkala na Instagramu?

Ana Nicole Vrdoljak Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk

the rock instagram Cristiano Ronaldo najplaćenije objave Sponzorstva

Još vijesti