Slika nije pronađena

Svi znamo da se fotke prije objave na Instagramu uređuju, to nije ništa novo, ali koliko i što se najviše ispravlja? Ana Nicole Vrdoljak je pokazala na svom primjeru. Radi se o trendu u kojem su sudjelovali već mnogi, a većina je priznala da editira baš ove detalje.

Ovo je objava koju treba vidjeti svaka cura! Iako znamo da svi uređuju fotke, najbolje se vidi na primjeru. Povremeno zaboravimo na to i pustimo da objave na društvenim mrežama utječu na nas i sliku koju stvaramo o sebi. U posljednje je vrijeme krenuo na TikToku jedan itekako dobar trend. Influenceri pokazuju na svojem primjeru što to sve urede na fotkama prije nego ih pokažu javnosti. Iako se ne radi o puno toga, detalji koje editiraju promijene cijelu fotku u tren oka. Tom se trendu pridružila i hrvatska TikTokerica Ana Nicole Vrdoljak. Iako izgleda odlično i na fotkama 'prije', kada naglasi neke sitnice, razlika je vidljiva.

@ananicolevrdoljak

##instagram ##instavsreality ##fyp ##viral

Still Into You Drill - SHO

I dalje liči na sebe, nije si promijenila oblik lica ili tijela, ali ovo ti najbolje pokazuje koliko nekoliko malih promjena može napraviti veliku razliku. Samo davanje volumena kosi napravi ogromnu promjenu na cijeloj fotki! Zato se nemoj živcirati jer ti frizura ne stoji kao drugima čije objave gledaš ili jer ti šminka ne ispadne tako dobro – ne ispadne ni njima tako. 'Ispeglati' fotke nije teško i svi to rade.

Pogledajte još:

Najzgodniji princ koji trenutno postoji: Danski princ Nikolai je odrastao i cure su lude za njim [FOTO]

Plesačica iz cirkusa osvojila zlatni gumb – gledatelji su oduševljeni njezinim nesvakidašnjim talentom

Prekršila pravila odijevanja u školi zbog kratkih hlača – ima razlog zašto ne može obući ništa drugo

trend fotka prije objave instagram prije vs. nakon objave tiktok

Još vijesti