Galerija Ljetna fotka Priprema za plažu Lubenica na plaži – sama ili s frendicom +9 Iz žablje perspektive da izgledaš visoko i mršavije

Ljeto je idealno vrijeme da Instagram vratiš u život i da počneš na njemu češće objavljivati. Imaš više vremena, a čak i da ne ideš nigdje, nema veze, ideje su svuda oko tebe.

Što objaviti na Instagramu? Ljeto je idealna prilika da svoj profil preobraziš i da postane estetičan! Svako godišnje doba nosi sa sobom toliko fora ideja, a sada je vrijeme da zaronimo u sve ljetne ideje za fotke koje možeš ove godine poslikati i objaviti. Bit će fotke toliko lijepe da ih nećeš niti morati uređivati puno, a i svi će biti ljubomorni na tebe. Skroz je u redu uzeti ideju od nekoga drugoga jer tvoja fotka ionako neće biti identična toj, već ćeš ju snimiti na svojoj lokaciji koja će sve učiniti drugačijim. Nema ništa loše u traženju inspiracije na društvenim mrežama! Ako je neka fotka na moru, a ti nemaš u blizini more i nećeš ni ići na njega, iskoristi bazen ili rijeku, gdje god ćeš se kupati! Prilagodi ih sebi i svejedno će ostati wow. U galeriji iznad pogledaj 12 ideja za ljetne fotke koje svatko može rekreirati, a koje će ti podignuti Instagram profil na sljedeći nivo.

Patricia Baradić Patricia Baradić je kraljica ljetnih fotki – 7 njenih koje i ti možeš pokušati rekreirati ovo ljeto

Djevojka na moru Dosadno ti je na moru? Ovih 12 aktivnosti možeš raditi sama u baš svakom gradu i besplatne su

Djevojka čita na plaži Kako da ti more i bazen ne isuše kosu – treba ti samo jedan proizvod koji možda već i imaš doma

ljetne fotke instagram estetične fotke objaviti preko ljeta što fotkati ideje inspiracija ideje za fotke za instagram

Još vijesti