tipkanje po mobitelu

Velika većina nas ima već dugi niz godina svoje Instagram profile koje smo napravili davnih dana kada je on tek počeo biti popularan. No, baš bi bilo zanimljivo provjeriti koja je to prva slika koju smo lajkali na Instagramu od kada imamo taj korisnički račun, a sada je to i moguće uz svega nekoliko koraka.

Instagram groznica je popularna već dugi niz godina, a to najbolje znaju oni koji su svoj prvi Instagram profil napravili davne 2010., 2011. ili 2012. godine. No, rijetki su oni koji još od onda imaju isti Instagram profil kojeg koriste i dan danas, ali bez obzira na to, svejedno može biti izrazito zanimljivo provjeriti koju smo to prvu fotku lajkali na Instagramu od kada imamo svoj trenutni profil. Za ovaj trik smo saznali zahvaljujući TikToku gdje su pojedinci snimili i kratak tutorial kako točno doći do prve slike koju smo ikada lajkali na našem Instagram profilu.

Sunčane naočale Bit će ljetni hit: Sunčane naočale koje u zadnje vrijeme non stop viđamo na Instagramu

Za početak, potrebno je otići na naš profil te u gornjem desnom kutu izabrati tri crtice i unutar njih odabrati postavku 'Tvoja aktivnost'. Tamo će se tada prikazati mnoštvo opcija, a ti trebaš odabrati onu koja se zove 'Interakcije'.

 

@breetheshmurda Reply to @exaugusted ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

 

U interakcijama možeš dobiti pregled cijele svoje aktivnosti koju si napravio na Instagramu, uključujući lajkove, komentare ili reakcije na priču te glasovanja u anketi. Zatim od svega toga odabereš ono što želiš vidjeti, a sigurni smo da te najviše zanima koju fotku si prvu lajkao na svojem Instagram profilu tako da odabereš lajkove. Nakon toga ti se prikažu tri odjeljka gdje u prvom imaš mogućnost filtriranja cijele aktivnosti i tamo moraš odabrati da želiš vidjeti aktivnost lajkanih objava od najstarije prema najnovijoj. Zadnji korak je da stisneš 'Primijeni' i onda će ti se nakon nekoliko trenutaka pokazati tvoja prva lajkana fotka na Instagramu – sigurni smo da ćeš biti šokirana baš kao što smo bili i mi kada smo išli provjeriti ovaj trik!

Poziranje Ne znaš kako pozirati za fotke? Ove 4 poze trenutno vladaju Instagramom

 

instagram fotografije objave prvi lajk

Još vijesti