Galerija Cassie iz Euphorije Sydney Sweeney - 1 Sydney Sweeney - 2 +5 Sydney Sweeney - 3

Cure s malim grudima budu često ljubomorne na one s većima, ali istina je da niti ne znaš kroz sve što prolaze te „sretnice“. Syney Sweeney je u jednom od posljednjih intervjua otvoreno pričala kako su joj grudi slomile samopouzdanje.

Sydney Sweeney, koju svi znamo kao Cassie iz „Euphorije“ nije bila tako popularna i samopouzdana u srednjoj kako je njen lik u seriji. Imala je jedan veliki problem koji je utjecao na njeno samopouzdanje kada je bila u teen danima, a to su njene grudi. I u seriji je njeno tijelo često u fokusu, a to je situacija koja joj je poznata i iz srednje. Imala je već tada velike grudi, veće od ostalih cura iz njenog razreda i to ju je posebno mučilo. Curama s malim grudima ovo može zvučati smiješno, ali onima koje već u srednjoj imaju veće, ovo može zvučati itekako poznato.

Taylor &Taylor Najdraži vukodlak se oženio: Jacob iz „Sumrak sage“ odveo djevojku pred oltar i slomio srca obožavateljica

Sydney možda može pomoći svima koji imaju isti problem i pokazati da nisu same i jedine koje se tako osjećaju. U intervjuu za GQ časopis je otkrila da se zbog većih grudi osjećala izopćeno i bilo ju je jako sram. Nikada se nije htjela za tjelesni presvlačiti u svlačionici pred drugim curama. Samopouzdanje joj je tada jako palo i imala je osjećaj da se mora više dokazati nego druge cure kako bi ju se doživljavalo ozbiljno.

 

 

Bila je uvjerena da ju ljudi zbog tijela osuđuju i da će ju uvijek prosuđivati samo na temelju njenog izgleda. Zbog toga je počela učiti kao luda. Htjela je svima pokazati da ju ne definira njeno tijelo. I dan danas ima problema zbog toga, a pogotovo zbog „Euphorije“. Prozvala je sve internetske trollove koji opsjednuto hvataju screenove iz epizoda gdje nema puno odjeće i dijele te fotke po internetu – i iz nekog razloga, tagiraju članove njene obitelji na njima. U seriji glumi lik kojeg se pretjerano seksualizira, a nadala se da će to ljudima pokazati kako takvo ponašanje nije u redu, ali ne. Javnost njoj radi isto ono što drugi likovi rade Cassie u seriji.

Millie Bobby Brown Detektor laži otkrio istinu: Millie Bobby Brown priznala koji se glumac loše ljubi

Sydney Sweeney velike grudi problem srednja škola teen dani iskreno Euphoria

Još vijesti