Galerija Sydney Sweeney Sydney Sweeney - 1 Sydney Sweeney - 2 +4 Sydney Sweeney - 3

Sydney Sweeney je glumica koja je svima najpoznatija po liku Cassie iz serije 'Euphorija'. Upravo zbog toga u posljednjih nekoliko mjeseci ima veću pozornost gdje god se pojavi jer je početkom godine izašla nova sezona serije.

Rijetko tko ne voli Sydney. Iako su mnogi na strani Maddie u seriji 'Euphorija', Sydney je mnogima prirasla srcu zbog plahe i nježne osobnosti koju inače ima, van serije. Baš zato je često u središtu pozornosti gdje god se pojavi, a mnogi su već komentirali kako ima odličan stil te da je svaki njezin outfit posebniji od drugog.

 

 

Isto to se misli za njezin novi outfit s kojim se pojavila na jednoj modnoj reviji u New Yorku. Iako na prvi pogled outfit izgleda skroz normalno i obično, dojam se promijeni kada pogledaš donji dio njezine modne kombinacije. Naime, Sydney je obukla malu crnu haljinicu, a da gornji dio ne bude dosadan, uz nju je kombinirala i chocker na vratu.

 

 

Donji dio je taj koji je drugačiji s obzirom na to da je na crne štikle obukla bijele čarape. Ne najlonke ili neke 'prozirne', nego baš prave bijele čarape. Na prvi pogled možda izgleda čudno jer nismo navikli vidjeti pravu, pamučnu čarapu u kombinaciji sa sandalama ili štiklama, ali ipak izgleda fora. S obzirom na to da joj je cijeli outfit u crnoj boji i u pitanju je obična crna haljinica, na taj način je dala malo živosti u svoju modnu kombinaciju – to moraš priznati, bez obzira sviđa li ti se ovo ili ne.

Slika nije pronađena Mladu glumicu iz 'Euphorie' fotografi na crvenom tepihu seksualno uznemiravali

Slika nije pronađena KVIZ: Koji si lik iz serije 'Euphoria'?

Euphoria Sydney Sweeney Moda Modna kombinacija čarape na štiklu

Još vijesti