Galerija Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown - 1 Millie Bobby Brown - 2 +4 Millie Bobby Brown - 3

Millie do sada ima iza sebe već poprilično puno dobrih uloga u filmovima i serijama, a u nekima od njih morala se i poljubiti s drugim glumcima. Poljubac s jednim glumcem opisala je kao loš.

Millie Bobby Brown je glumica o kojoj se trenutno priča. Sve nas je osvojila u seriji „Stranger Things“, a sada je izašao i novi Netflixov film s njom u glavnoj ulozi „Enola Holmes 2“. Slatka je i simpatična, teško je da se nekome neće svidjeti. S njom nikada nikakvih drama i skandala i zato ju volimo.

Stranger Things Millie Bobby Brown nije najplaćenija glumica 'Stranger Thingsa' – tko ju je prestigao u zaradi?

Gostovala je na YouTube kanalu Vanity Faira gdje su ju prikopčali na detektor laži i ispitivali različita pitanja, a jedno je posebno zapelo za oko. Još je u nekom ranijem intervjuu rekla da nije fan ljubljenja jer je svoj prvi poljubac imala upravo pred kamerama i bio je loš. Radilo se o poljupcu s Finnom Wolfhardom s kojim glumi u „Stranger Thingsu“. Pošto sada ima i dečka i više iskustva u ljubljenju pitali su je li Finn stvarno tako loš u ljubljenju. „Je, loš je u ljubljenju“, odgovorila je Millie i bila je to istina, detektor laži je potvrdio.

Pitali su ju je li se s vremenom popravio i tu je još jednom bila brutalno iskrena: „Ne sa mnom, ne“. Priznala je da mu to zapravo nije nikada rekla i da će vjerojatno i saznati tek kada ovaj video izađe. Odgovorila je na još hrpu zanimljivih pitanja, ali ovo je posebno svima zapelo za oko jer nije niti pokušala lagati. Jadan Finn, sada cijeli svijet zna da se loše ljubi!

Tetovaža iz Stranger Thingsa Svi žele tetovažu iz serije 'Stranger Things', a ne znaju da ona ima negativno značenje

Millie Bobby Brown Stranger Things najgori poljubac Glumac ne zna se ljubiti

Još vijesti