Odjeća u dućanu

Isprobala je popularne modele odjeće u dućanu i pokazala probleme kakve cure poput nje imaju. Moda i trendovi nisu rađeni za njih i nažalost moraju zaboraviti na kupovanje ovakvih outfita.

Puno bi cura dalo sve da ima ovakvo tijelo, ali one koje ga imaju, znaju koliko je to problematično. Možda se i tebi nekada dogodila situacija da si bila u shoppingu i u nekom dućanu vidjela odjeću koja ti se tako jako sviđa, ali kada si ju probala, bilo ti je jasno da nije za tebe jer ne stoji toliko dobro na tvom tijelu. Sada zamisli da ti je tako svaki put kada isprobaš neki slatki topić kakvi se trenutno nose.

Transformacija Koliko boja kose može utjecati na cjelokupni izgled – ova cura je dokaz da si s novom bojom nova osoba

Modni trendovi koji se danas mogu vidjeti po dućanima nisu rađeni za djevojke s velikim grudima. Ili ne stanu u topić, ili im se grudi prelijevaju iz njega, sve im ispada, nemaju dovoljno podrške da im stoje grudi kako treba ili izgleda preloše. Jedna je cura to i dokazala kada je bila u shoppingu. Uzela je u kabinu sve modele majica kakve su trenutno glavni hit i isprobala ih.

 

@vaninileon One of my biggest pet peeves #bigbiddiecommittee #bigchestedgals #bigchestedgirlproblems #bigbewbsproblems #bigchestproblems #relatable #bigbiddiestruggles ♬ Cute songs for pet videos and easy events - Saku

 

I niti jedna joj ne stoji kako bi trebala. Ne može u njima izaći nigdje jer će joj grudi ispasti i izgleda previše seksualno, što joj nije cilj. Cure s manjim grudima mogu ovakve topiće isfurati bez razmišljanja. Cure koje imaju veće grudi, ne mogu baš nositi modne trendove, pogotovo ovogodišnje ljetne trendove. Vanessa je poznata na TikToku po tome što dijeli savjete i pokazuje svakodnevicu djevojka s velikim grudima. Dok su druge cure ljubomorne na njih jer imaju grudi kakve bi one htjele, one im pokazuju da to zapravo nije toliko super koliko im se čini.

 

@vaninileon Hot girl summer made difficult #bigbiddiecommittee #bigchestedgals #bigchestedgirlproblems #bigbewbsproblems #bigchestproblems #relatable #bigbiddiestruggles ♬ Cute songs for pet videos and easy events - Saku

 

Pokazala je i probleme na koje nailazi kada kupuje badić! Cure s većim grudima će se poistovjetiti. U popularnim dućanima modni trendovi najčešće nisu za njih. Nikada se više nećemo žaliti na svoje male grudi, a sigurno nećeš ni ti!

DIY mali biznis Nova zabava koju imaju mladi nikako nije u redu: Njima zezancija, a nekome novčana šteta

oblik tijela shopping problem velike grudi negativne strane

Još vijesti