Justin i Hailey Bieber

Kada su u pitanju tetovaže, jako je lako napraviti krivu odluku. Nekada se zanesemo idejom i niti ne razmislimo dobro. Kada je u pitanju tetovaža, ovo nikako nije pametno, jer kada ju jednom ostaviš, uklanjanje je dugotrajno i skupo.

Slavni obožavaju tetovaže! Pronaći neku poznatu osobu koja nema baš nikakvu tetovažu, čak niti neku malu skrivenu, nije toliko lako. Prije modeli nisu smjeli imati ovakve ukrase po tijelu, ali sada ih stavljaju i one. Tetovaže su postala normalna stvar i više te nitko neće gledati čudno ako ih imaš nekoliko. Pa ipak, lako je zeznuti se i staviti neku koju ćeš kasnije zažaliti. Događa se to i celebovima. Ovo su oni koji su zažalili motive koje su jednom stavili.

Tetovaže Na koji dio tijela staviti tetovažu? Ovih 8 mjesta su najljepša za cure

Angelina Jolie
Angelina obožava tetovaže, ali s jednom je pogriješila, i to toliko da ju je čak u potpunosti maknula. Početkom 2000-ih bila je u braku s Billyjem Bobom Thorntonom. Bila je to izgleda velika ljubav jer je Angie na rame lijeve ruke tetovirala njegovo ime i zmaja u azijskom stilu. Kasnije je to u potpunosti skinula i sada na tom mjestu ima koordinate rođenja sve svoje djece.

 

 

 

 

Ryan Reynolds
Glumac ima čak nekoliko tetovaža, ali ono što nitko ne zna je da ih SVE mrzi. Najradije bi ih sve maknuo, ali ispričao je jednom prilikom je čuo koliko je bolno skidanje tetovaža i da se ne usudi. Uz to, rekao je i da mu je žena, Blake Lively, rekla da ih treba ostaviti kao podsjetnik na glupe odluke kakve zna donesti.

Justin Bieber
Iako nije nikada direktno rekao da ju je požalio, pokušao ju je zamaskirati. Justin Bieber ima na lijevom zglobu ilustraciju svoje bivše djevojke, Selene Gomez. Iako je pokušao zamutiti kasnije lice da ne izgleda kao da je ona i da izgleda kao anđeo, nije mu to uspjelo. Svi znaju tko je na tetovaži.

 

 

Khloe Kardashian
Iako nema ništa protiv motiva, ima protiv mjesta gdje ju je stavila. Khloe je na dno leđa tetovirala križ i anđeoska krila, s natpisom 'Daddy'. To je trebala biti uspomena na njenog tatu koji je preminuo, ali zbog mjesta gdje se nalazi, nije baš sretna s njom. Danas ju više nema.

Slika nije pronađena Inspiracija za slatku zajedničku tetovažu s dragom osobom: Ova je ideja osvojila društvene mreže

Hailey Bieber
Hailey ima 20-ak malih tetovažica, a jedna koja joj je trn u oku je pištolj koji je s 18 godina tetovirala na srednji prst. Tada je mislila da to izgleda tako jako cool, ali danas, odrasla Hailey baš i ne dijeli isto mišljenje.

 

 

Megan Fox
Kada je bila tinejdžerica, Megan si je na podlakticu tetovirala portret Marilyn Monroe, jer ju je obožavala. Kasnije je ispričala da joj je dosta te tetovaže i da ju je htjela maknuti. Otkrila je i da je proces bio toliko bolan, 100 puta gore od tetoviranja.

Jessica Alba
Kada je imala 17 godina, Jessica je na stražnju stranu vrata tetovirala buketić plavog cvijeća. To je jedna koju itekako žali i zbog koje je dugo morala ići na lasersko uklanjanje kako bi u potpunosti nestala. Jako je bila ljuta na 17-godišnju sebe koja je to tetovirala.
 

tetovaže tattoo Slavne osobe tetovaže koje su zažalili tetovaže koje ne vole tattoo greške slavnih

Još vijesti