Slika nije pronađena

Nije ništa neviđeno i ludo ili u potpunosti nova ideja. Radi se o jednostavnom motivu, ali nacrtanom na kul način. Dvije best frendice su ju stavile i otkad ih je tattoo umjetnik objavio na TikToku, postale su viralni hit.

Nekada su najjednostavnije stvari one koje će osvojiti. To je slučaj i s ovom tetovažom. Tattoo umjetnik je podijelio svoj rad koji je radio na dvije frendice i oduševio preko 15 milijuna ljudi, koliko je do sada pogledalo njegov video. Cure su htjele zajedničku tetovažu, a odabrale su motiv koji je univerzalni znak za ljubav – srce. Zajedničke tetovaže nekada stvarno budu cringe i malo nam se smrkne pred očima kada ih vidimo, ali ova je suprotno od toga. Slatka je, nenametljiva, i baš idealna za staviti s nekim koga voliš, bila to frendica, dečko, mama ili sestra.

@ink.by.miti Matching bff tattoos for @Christie Swadling &Irma #matchingtattoos #bfftattoos #finelinetattoo #finelinetattooartist #tattootiktok #tattooartist #fyp WHY IS EVERYONE USING THIS SOUND - 😇

Radi se o dva mala srca, jedno ispod drugog, a dok je jedna gornje srce obojala u crno, druga je donje, tako da se nadopunjavaju. One su ih stavile na zapešće, ali izgledat će jednako dobro bilo gdje. Zato što su mala i jednostavna, uklope se bez problema na bilo koji dio tijela. Minimalističke tetovaže su veliki hit u posljednje vrijeme, a sviđaju se čak i onima koji ju možda inače nikada ne bi stavili. Broj pogleda na videu i hrpa oduševljenih reakcija u komentarima pokazuju da je ovo stvarno dobra ideja.

Pogledajte još:

Misteriozna tetovaža koju puno ljudi stavlja: Iza ovih brojeva skriva se značenje koje tjera suze na oči

Tetovaže koje većina stavlja jer su im 'lijepe' - ovi su motivi postali previše isfurani

Tattoo majstorica djevojci napravila grešku na tetovaži – mnogi zbog toga ne krive majstoricu, već djevojku

motiv ideja tattoo tetovaža inspiracija zajednička tetovaža

Još vijesti