Zajednička tetovaža

Mora da je to prava ljubav kada su se odlučili na ovaj veliki potez. Staviti s nekim zajedničku tetovažu nije mala stvar. To je nešto što će vas vezati zauvijek – ili dok ne odete na lasersko uklanjanje tetovaže.

Prije nego staviš tetovažu s bilo kim trebaš dobro razmisliti, a pogotovo ako bi ju stavila s dečkom. Ovo je jako riskantno i često bude i nepromišljeno pa završi kao najveća greška koju si napravila. Kada već stavljaš zajedničku tetovažu s dečkom, definitivno je najgora ideja staviti inicijale ili ime jedno od drugoga. Totalni cringe. Postoje i bolje ideje, a neke od njih krademo od slavnih celebrity parova. I oni su stavili zajedničke tetovaže s boljim polovicama, a evo kakve.

1.Beyonce i Jay Z – 'IV'

 

 

Tetovirali su si broj '4' napisan rimskim brojevima jer je to broj koji označuje i njegov i njezin datum rođenja, ali i datum vjenčanja. Beyonce je rođena 4. rujna, a Jay Z 4. prosinca, a i vjenčali su se 4. travnja. Brojka '4' za njih ima veliko značenje.

2.Megan Fox i Machine Gun Kelly – voodoo lutkica

 

 

Zar si očekivala da će ovaj dvojac imati neku tetovažu koja nije apsolutno čudna? Njihova je zajednička tetovaža voodoo lutkica koju su si oboje tetovirali na prste. Možeš ju vidjeti na slici broj dva na ovoj objavi Machine Gun Kellyja.

3.Sophie Turner i Joe Jonas – 'To infinity and beyond'

 

 

Dio rečenice je na njenoj ruci, a dio na njegovoj. Ovaj par ima čak nekoliko zajedničkih tetovaža, a ova je jedna od romantičnijih. Ako netko nije prepoznao, radi se o poznatom citatu iz animiranog filma 'Toy Story'.

4.Hailey i Justin Bieber - breskvica

 

 

Njih oboje imaju toliko tetovaža da bi bilo čudno da nema i neka koja im je zajednička. Dok Justin voli velike tetovaže, Hailey je više fan onih slatkih malih. Zajedno su si tetovirali motiv u čast Justinovoj hit pjesmi 'Peaches'. Tako oboje imaju malu breskvicu – on na vratu, a ona na ruci.

5.Kylie Jenner i Travis Scott - leptirić

 

 

Kylie i Travis stavili su zajedničku mini tetovažu, toliko malu da nam skoro treba povećalo da bi ju mogli vidjeti. Radi se o vrlo mini tetovaži s motivom leptira koju su oboje stavili na zglob na nozi. Tetovaža reprezentira njihovu kći Stormi. Iako nikome nije jasno zašto, par često spaja motiv leptira sa Stormi.

6.Rihanna i Drake – morski pas

 

 

Jesu li bili zajedno? Nisu bili zajedno? Nitko nije 100% siguran, ali ovaj par je nekoliko puta pokrenuo glasine o tome da su nešto više od prijatelja. Naravno, to je sada sve u prošlosti, ali svoj su odnos obilježili i zajedničkom tetovažom morskog psa. Ne zna se koje je značenje iza nje, ali oboje ju imaju, samo na različitim dijelovima tijela.

7.Miley Cyrus i Liam Hemsworth – teglica poznatog australskog namaza za kruh

 

 

Još jedan par koji više nije zajedno, ali je vjerojatno mislio da će biti kada su se tetovirali. Ovo je jedna od onih čudnijih tetovaža iza koje sigurno postoji priča koju nećemo nikada saznati. Ili je stvar vrlo jednostavna i oboje obožavaju Vegemite, australski namaz čiju su si teglicu zajedno tetovirali.

8.Ariel Winter i Levi Meaden - srce

Zajednička tetovaža

Glumica iz 'Moderne obitelji' i njen dečko imaju svatko jednu polovicu slomljenog srca na ruci, tako da kada spoje ruke, tvore jedno srce. Preslatka ideja!

9.Cardi B i Offset – datum vjenčanja

Cardi i Offset su tetovirali datum koji ih veže i koji govori o njihovoj ljubavi. Oni su išli korak dalje od ostalih celebova i jedno drugom tetovirali taj datum, da poveznica bude još veća.

Tetovaže Tetovaže koje su najgori izbor koji možeš napraviti: Tattoo majstori izdvajaju 10 koje ne preporučuju

Justin i Hailey Bieber Slavne osobe koje su požalile svoje tetovaže: Njih 7 ima neki motiv koji više ipak ne želi

tetovaže tattoo Zajedničke tetovaže Slavni parovi ideje

Još vijesti