Petra Dimić

Tetovaže su danas toliko popularne da je teško i pronaći osobu koja na sebi nema nikakav ovakav ukras. Ovo su neki do domaćih influencera koji imaju fora tetovaže koje i tebe mogu inspirirati.

Tetovaže su jedan od najpopularnijih ukrasa danas, a nisu im odoljeli ni influenceri s društvenih mreža. Neki su stavili tetovaže koje za njih imaju značenje, a drugi su samo odabrali motive koji im se sviđaju i koji su im lijepi. Definitivno je pametnija opcija odabrati nešto što ti ima značenje jer su tako manje šanse da ćeš ju požaliti. Lasersko skidanje je bolna i skupa opcija. Sigurno i tebi odmah pada na pamet nekoliko imena koji su puni tetovaža, ali mi ti sada izdvajamo 5 influencera s nekim totalno kul motivima koji i tebe mogu inspirirati. Ove su ti njihove tetovaže možda promaknule ili si već skroz zaboravila na njih.

1.Ptice u letu na Mirti Miler

 

 

Mirta je napravila tetovažu na cijeloj ruci kombinirajući ptice, cvijet i crvenkastu boju. Mirta je već za nekoliko tetovaža priznala da joj nemaju nikakvo značenje, ali izgledaju lijepo.

Tetovaža KVIZ: Jesi li spremna za staviti tetovažu?

2.Hrvatski tradicionalni motiv na Martini Vuletić

 

 

Prije nekoliko je godina Martina Vuletić stavila hrvatsku tradicionalnu tetovažu. Kako je ispričala, još davnih dana, u 15. stoljeću, u vrijeme kada su se na ovim našim područjima događala turska osvajanja, ovo je bio način na koji su se označavali Hrvati katolici. Uto vrijeme su otimanja ljudi (i djece) bilo nešto što se prečesto događalo, a ovakve su im tetovaže pomagale da se prepoznaju godinama kasnije ako se nađu.

3.Crveni zmaj na Petri Dimić

 

 

Obično će svi stavljati crne tetovaže ili će barem većinski biti crne, ali rijetko tko stavi u potpunosti crvenu tetovažu. Zato je zmaj kojeg ima na rebrima Petra tako fora i drugačiji. Često joj na fotkama izviruje ispod odjeće, ali par puta ga je i full pokazala.

4.Japanska trešnja na Marku Cuccurinu

 

 

Markova japanska trešnja izgleda predivno. Ove trešnje u Japanu skrivaju velika i brojna značenja, a Marko je napisao da njegova tetovaža podsjetnik da uživa u životu i iskoristi svaki dan sretno i zadovoljno.

5.Leptirić na Niki Pavičić

 

 

Leptiri su motiv koji je jedno vrijeme bio jako popularan, a na podlaktici ga ima i Nika Pavičić. Ne pokazuje ga često pa si možda i zaboravila da je tu. Ženstvena je i slatka tetovaža. Iako ga neki stavljaju samo jer je lijep, tetovaža leptira ima i dublja značenja. Leptiri se tako povezuju s pojmom slobode, nade, promjenom ili ljepotom.

Tetovaža Slatke ideje tetovaža za parove: 7 motiva koji su pun pogodak – i bolji od toga da tetoviraš nečije ime

tetovaže tattoo influenceri s tetovažama fora tetovaže hrvatskih influencera što imaju tetovirano marko cuccurin petra dimić Mirta Miler nika pavičić Martina Vuletić

Još vijesti