Tetovaže

Danas je postalo teško pronaći nekoga tko nema tetovažu. Stavljaju ih i mlađi od 18 uz pristanak roditelja, a oni stariji već su sakupili prave kolekcije motiva po tijelu.

Gdje si stavila tetovažu? Ili ako ju još nemaš, gdje bi ju stavila? Mjesto na tijelu na koje odlučiš staviti tetovažu može reći nešto i o tebi kao osobi. Osim što će motiv tetovaže odmah otkriti nešto o tebi, ima veze i gdje je na tijelu. Lokacija na tijelu gdje si stavila tetovažu otkriva neku tvoju osobinu. Pronađi u nastavku mjesto na kojem ti imaš tetovažu ili ako ih imaš nekoliko – mjesto gdje ti je najveća ili većina i vidi što to zapravo govori o tebi.

Na vratu ili na licu

 

 

Itekako je hrabra odluka staviti tetovažu na neko tako vidljivo mjesto kao što su vrat ili lice. Ako je i tvoja tetovaža negdje na tom dijelu tijela, to pokazuje da imaš itekako samopouzdanja i da si netko koga nije briga za tuđa mišljenja. Također, to je i znak da voliš tetovaže i da ih planiraš definitivno staviti još.

Mirta Miler Mirta Miler stavila novu tetovažu, a njeni joj pratitelji u komentarima bacili hejt [FOTO]

Na leđima, rebrima ili trbuhu

 

 

Ti si osoba koja je oprezna i koja ne vjeruje lako drugima. Ti si netko tko je hrabar i tko se ne boji malih prepreka koje se mogu naći pred tobom. Znaš što želiš i spremna si se boriti svim snagama da ostvariš svoje ciljeve u životu. Ne pristaješ na ništa manje od onoga što zaslužuješ. Netko si tko neće objavljivati svaki detalj iz svog života na društvenim mrežama.

Prsti na rukama ili šaka

 

 

Osoba si koja voli modu i koja ulaže puno vremena u to kako izgleda. Nećeš samo tako izletjeti iz kuće do dućana u nekoj staroj majici. Uz to si netko tko je uvijek u žurbi, nemoguće te je uhvatiti jer stalno imaš još 100 planova i dogovora. Obožavaš kada ti drugi daju komplimente na temelju tvog izgleda i voliš biti u centru pažnje.

Nadlaktica, ramena, prsa ili bedra

 

 

Ti si netko kome je jako stalo do ljudi u tvom životu. Društvena si osoba i provođenje vremena u samoći ti je noćna mora. Onaj si tip osobe koji se češće vodi srcem nego razumom. Prava si dobrica!

Tetovaže Tetovaže koje nisu samo 'lijepa slikica': Iza ovih 7 motiva skrivaju se ozbiljna značenja

Podlaktica

 

 

Tetovaža na podlaktici otkriva da si netko s kim je uvijek zabavno. Otvorena si osoba i obožavaš upoznavati nove ljude. Uvijek si spremna na avanture i neka nova iskustva. Nije te previše briga što će drugi reći o tebi, ali ti je ipak stalo do mišljenja tebi bliskih osoba. Trudiš se sve šarmirati i u tome uspijevaš.

tetovaže tattoo mjesto na tijelu lokacija osobnost osobine karakter

Još vijesti