north west

Ima tek 8 godina, a već ima toliko dizajnerskih torbica koliko mi nećemo imati cijeli život. Kći Kim Kardashian oduševljava svojim videima koje objavljuje na TikToku jer to je onaj pogled 'iza scene' u svijet Kardashiana koji fanovi itekako žele.

Ovoliko torbica malo tko od nas ima, a gdje tek dizajnerskih. Da cijeli život sakupljamo, pitanje je bismo li ih imali ovoliko koliko ih ima North sa samo 8 godina. North je postala prava TikTokerica. Redovito objavljuje videe iz svog života i života svoje obitelji, a fanovima Kardashiana ovo je apsolutno oduševljenje. Njeni su videi baš ono što su htjeli, pogled u život Kardashiana baš onakav kakav je. Jedan od posljednjih videa koji se širi internetom je kada je pokazala svoju kolekciju dizajnerskih torbica. Svaka cura koja je luda za torbicama, sada će biti ljubomorna na 8-godišnjakinju.

Od Fendi torbica do Louis Vuitton i Dior torbica, North ima sve dizajnere! Naravno, s obzirom da se ipak radi o djevojčici i torbice su primjerene za njen uzrast. Tako ima dijamantnu pizza torbicu, onu u obliku Pepeljugine kočije, medvjedić torbicu…

Cijene tih torbica koje su u neobičnim oblicima idu od 5.000 dolara (33.000 kuna) pa na više. Fanovi su zamijetili da ima i Birkin torbicu, čija je cijena nekoliko desetaka tisuća dolara. Iako ovo nikako nije tipično za tako male djevojčice, North je ipak kći Kim Kardashian i sigurno je dobar dio svoje kolekcije dobila na poklon od samih dizajnera. Nekada se čini kao da uopće nije loše biti dio najpoznatije obitelji na svijetu! Iako je video obrisan s TikToka, još uvijek kruži po Instagram stranicama.

Pogledajte još:

Ljudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostoraIzgleda više kao Kylie Jenner nego sama Kylie: Pojavila se 'blizanka' popularne Kardashianke

Koja Kardashian-Jenner sestra ima najsavršenije lice? Ekspert je koristio formulu starih Grka da otkrije

North West kolekcija torbica kim kardashian