Galerija Shawn Mendes Shawn Mendes - 1 Shawn Mendes - 2 +6 Shawn Mendes - 3

Shawn Mendes se potpuno iskreno otvorio svojim pratiteljima i obožavateljima. Morao je otkazati svjetsku turneju zbog vlastitog zdravlja zbog čega je pomalo rastužio svoje fanove i diljem Europe koji su željno iščekivali njegove koncerte.

23-godišnji svjetski poznati pjevač bio je primoran otkazati svoju turneju. U pitanju je svjetske turneja povodom Shawnovog albuma Wonder, a koncerte je trebao održati diljem Europe, Amerike i Kanade. Turneju je započeo te je održao nekoliko koncerata, ali je objavio vijest na profilima svojih društvenih mreža kako turneju mora otkazati zbog vlastitog zdravlja. Već je u nekoliko navrata odgađao svoje koncerte prije otkazivanja turneje, samo što nije naveo točan razlog.

 

 

Sada se je potpuno otvorio i poslao je poruku svojim fanovima: 'Nakon što sam više razgovarao sa svojim timom i radio s nevjerojatnom grupom zdravstvenih stručnjaka, postalo je jasnije da moram odvojiti vrijeme koje nikad nisam osobno uzimao, da se prizemljim i vratim jači' – napisao je.

 

 

U pitanju je njegovo mentalno zdravlje za koje je shvatio da i nije u najboljem stanju pa je odlučio uzeti pauzu. To je skroz u redu, pogotovo zato jer je on na glazbenoj sceni od svoje petnaeste godine i samim tim od tada stalno odlazi na turneje tako da se jednostavno iscrpio. Možemo ga shvatiti, a njegovi fanovi ga s nestrpljenjem čekaju da nastavi dalje kada se uspije oporaviti.

 

Slika nije pronađena Camila progovorila o odnosu sa Shawnom: Nova pjesma inspirirana njihovim prekidom?

Slika nije pronađena Camila Cabello u novoj pjesmi pjeva o prekidu sa Shawnom – optužila ga je da je dvoličan?

Shawn Mendes svjetska turneja celebrity otkazivanje koncerata mentalno zdravlje problemi

Još vijesti