Selena Gomez

Izvor blizak Seleni i Drewu je ranije ovaj tjedan izjavio da se njih dvoje viđaju i da se jedno drugome sviđaju. Nije ni rekao da su u ozbiljnoj vezi, već je sve casual. Selena je sada to prokomentirala.

Je li Selena Gomez napokon pronašla ljubav? Ranije ovog tjedna cijeli je Internet brujao o njenom casual odnosu s pjevačem iz Chainsmokersa i svima je bilo drago da se viđa s nekim. To je došlo i do Selene i sada se na Instagramu oglasila po pitanju svog ljubavnog statusa da svima kaže točno kakva je situacija. I izgleda da je izvor blizak paru ili lagao ili zapravo nije toliko blizak koliko tvrdi da je. Selena je na Instagram story samo napisala jednu rečenicu koja je sve rekla: „Previše mi se sviđa biti sama“. I potvrdila svima da trenutno nije u vezi ni s Drewom ni s bilo kim drugim.

Story Selene Gomez

U međuvremenu, taj je story obrisala. Malo čudno. Ipak, ako je rekla da ništa od toga, onda vjerojatno informacije koje je javnosti ispričao izvor blizak paru nisu ni blizu točne. Neki misle i da se možda Selena i Drew stvarno viđaju, ali kako je i rečeno, pošto je sve samo casual, Selena se i dalje smatra solo.

 

 

Što god da je slučaj s ovo dvoje, pokazat će vrijeme. Ima li tu stvarno nešto ili je sve izmišljeno? Nitko ne zna za sigurno osim njih dvoje.

Selena Gomez U vezi The Chainsmokers drew taggart istina ili ne što je rekla selena selena komentirala

Još vijesti