Galerija Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez +4 Selena Gomez - 5

Selena Gomez je bila jedna od glavnih zvijezda prošli tjedan na dodjeli nagrada Golden Globes. Prošetala je crvenim tepihom sa svojom sestricom i cure su bile baš slatke. Ipak, ima i onih koji su mislili da je baš potrebno istaknuti kako se Selena udebljala.

Nije prvi, a vjerojatno ni zadnji put, da je Selena Gomez na udaru kritika zbog toga kako izgleda. Kada se pojavi na nekom crvenom tepihu, uvijek se nađe pametnjakovića koji imaju nešto za reći o tome kako ona izgleda. Selena je u svom dokumentarcu priznala da je imala problema s kilogramima i da se dugo borila s prihvaćanjem svog izgleda i pokušajima da živi zdravo, a ne da se izgladnjuje.

Selena Gomez Selena Gomez je sinoć na dodjeli nagrada Golden Globes imala najslađu pratnju ikad

Sada je zdravija i jača nego ikad i hejt komentari ju ne diraju. Na crvenom tepihu Golden Globesa je izgledala baš lijepo, ali neki su imali potrebu komentirati da se udebljala i da se zapustila.

 

 

Selena i njeni fanovi su zajedničkim snagama itekako spustili takvim komentarima. Selena je samo snimila video u kojem se i sama našalila na svoj izgled i rekla „Malo sam velika trenutno jer sam uživala tijekom blagdana“. A tko nije?

 

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

 

Kada se sama našali na svoj izgled, svaki hejt komentar od drugih samo izgleda smiješno i jadno. Osim Selene, s onima koji ju ismijavaju se obračunao i jedan njen fan i odgovorila im još i bolje. Cura je otvoreno prozvala ljude koji su ismijavali Selenu i pokazala tko su osobe iza takvih komentara. Otvarala je profil svakog od hejtera i pokazala kako to oni izgledaju.

 

@graciebee_ Replying to @momica270 Part 27- People who shouldn’t have access to the internet 🚨‼️✨ 1 million likes is insane! I appreciate everyone so much. Make sure to follow my back up! 👑💥 #greenscreen #pwshatti #trending #rudecomments #smallviolin #fyp #greenscreenvideo #facebookcomments #DoritosTriangleTryout #trendingsong #k18results #boomeractions #2 ♬ Titanic (Trap Remix) - Trap Remix Guys

 

Mnoge je ovaj njen video dobro zabavio i nasmijao. Možda bi tako trebalo prozivati svakoga i javno ga osramotiti pa bi sljedeći put razmislili prije nego komentiraju. Nikakvi komentari upućeni drugima kojima se proziva njihov izgled i to na ružan i zloban način ne bi trebali biti napisani. Jednostavno je to ružno.

Lakiranje noktiju Novi trend u lakiranju noktiju: „Rumeni nokti“ su sve traženiji – i baš su slatki i zimski

Selena Gomez Golden globes Hejteri Izgled ružni komentari odgovorila Ismijala

Još vijesti